Friday, August 28, 2009

Hai yaa..not everyday I cook currypuff!

Salam,

Below was the dish I TRIED to cook yesterday.
They were Currypuff!!
It was not the usual 'karipap goreng'
but I 'bakor' them instead...
Look perfectly normal, right?!!
wah...the fillings looks perfect.
the pastry making was okay too..
But the TASTE...ALAMAK!!
terlebih salty LAAAA..
Ai..yyooooooo

well..
not everyday I cook the currypuff you know!

Because of the saltiness, my currypuff 'KURENG laku' yesterday.
There are 4 more 'TERABAI' still lying on the plate...

hu wa huwa huwa..

LETIH OOO nak BUATNYERR..

sekian


9 comments:

Ielaz said...

so pity that currypuff...

ashley said...

lelaz,
ngeh ngeh ngeh..
cannot taste la the filling..(MAKRUH),otherwise..maybe okay kutt..
sedihkan?

kucingorengemok said...

mungkin boleh diolah kembali jadikan perencah mi goreng ke gitu, hehehe (jimat)

ashley said...

KOG,
lebihan dari fillings tu akak buat SAMOSA..guna kulit popiah yang tak habis lagi.
tapi akak tak reti nak MENTIGAsegikan SAMOSA itu!!
ha ha ha..

aku gulung cam popiah juga..
kurang le masinnya sikit..
yang tu habis la..
Ni 4 biji currypuff ni nak lelong kat sapa nih?!

he he

Insyirah said...

Tersangat masin ke? Kalau tak sgt, then try telan juga la time buka nanti. Hehehe. Kalau tidak, tak kan nak sedekah kat encik tong sampah plak. Huhu.

tasikmerah said...

ko jual la kak. pap panas! pap panas!

hahahaha...



.

ashley said...

Insyirah,
rasanya ada yang nak telan juganye kutt...tu Mawaddah kilik satu!

TM,
lelong empat biji karipap masin?
.
.
.
lain macam le pulak tengah tengah JUMAAT nih!

yuyee cap limau said...

kak bile nak buat tok saya??hehe
sedap tu.

ashley said...

yuyee,
yang semalam tu termasin sikit..
lain kali boleh la..kena contact akak..
hidasaif67@yahoo.com
nanti tak de masalah nak bagi apapa.