Sunday, August 09, 2009

Cawangan baru Bank Muamalat diBBBangi

Salam,
Sesiapa yang nak menyuburkan Islamic Banking, boleh la berurusan di sini sekarang. Tak silap aku bank ni baru dibuka dua minggu lepas. Lokasinya ialah di kelompok kedai yang berhadapan dengan kawasan Masjid Hasanah juga.
Di jalan Medan Pusat Bandar 4.
sederet gak la ngan Oldtown Coffee tuu
tak jauh juga dari RHB Islamic



Di UNIkeb UKM juga ada satu cawangan. tapi kecik jer..ini yang full force punya cawangan

aku tinjau tinjau dari luor cantik juga design dalamnya..
Nak beri saingan ngan lain lain bank la kut..
bagus bagus bagus...
persaingan yang sihat!
Selamat Berurusan.
err..kepada kakitangannya, sila KERJA baek baek ek..
kalau aku pi, kasi senyum lawa lawa!




4 comments:

umi_e said...

kat area mana eekkkkk

ashley said...

SEKSYEN 9..depan masjid HASSANAH,BBBANGI..kelompok kedai selepas blok hospital pakar annur dan azzahrah..

Gurindam Jiwa said...

Sapa menejer nye? Saiful ke?

ashley said...

Ishhh..dia kan nak sambung belajark..
Tak laaaa..
saja nak habark kata ada cawangan baru.