Friday, September 11, 2009

Translation..

Salam,

Aku tak larat nak gelak..

MR GOOGLE bagi satu menda baru..
Korang perasan tak ada satu BAR baru bila kita buka blog?

Untuk translate pelbagai bahasa foreign. Even blog kita pun, kita boleh translatekan ke bahasa bahasa lain..

Aku try translate blog aku ke ENGLISH..

KAH KAH KAH..

IKUT SUKA JER MR GOOGLE NI BUAT TRANSLATION!!!
Cuba try korang punya pulak..

sekian..

6 comments:

Norazah said...

Ashley, sorry x kena topic. cuma nk bgtau yg sy IU2, sama ngan kwn kita yg acc dr melaka 2. X ingat plk nama dia. Hopefully, klu jumpa mungkin bole ingat muka kita kot. Anyway, selamat hari raya. Moga kita bole berjumpa di lain masa.

ashley said...

InsyaAllah..
Ngan IU2, saya rapat dengan Rosmah dari Taiping, Fathiyah Puteh dan geng geng satu room ngan dia tu. Rosmah ngajar kat UKM.
Joint la yahoogroups KPP87-88.
Maybe you will find kawan kawan lama there..

yuyee cap limau said...

kak,
yang bar yang mne??
fening nie..hehe

ashley said...

Dia ada bawak turun satu Baru..automatically..

unless engko tak da.
tapi bila akak buka blog akak, ada pulak..

kakpah said...

nanti aku torai..

ashley said...

kakpah
boleh kasi A1 tak translation dia?