Saturday, September 26, 2009

Ber BBQ di petang raya kedua..

Salam,

Ni aku baru nak cerita aktiviti adik beradik aku di petang raya kedua. Sebenarnya aku dapat message dari Budin sejak minggu terakhir posa lagi.

' Malam raya kedua semua berkumpul. Buat BBQ di Semanggol - yong. sila sebarkan message pada yang lain'

Amboi..sebarkan sekampung baru TAU!! Ha ha ha..

Realitinya, kami start BBQ tu sejak petang lagi. Mana boleh lambat lambatkan..
Budak budak ni dah tak sabor sabor lagi..




Apa apa pun kena menggoreng mee juga..
BACK UP!
Just in case HUJAN turun.
Harapkan BBQ saja kang gigit jari jer pulak..
amacam mee MAMA ni?
bukan mee MAMAK tau!
errr ini kakak aku, si YONG.
eh..tudung purple tu macam sama ngan aku punya laaa

Chewaaahhhh..
Adik BUDIN dengan baju yang baru keluar pelestik..
BAU supermarket BILLION lagi!!
Mencuba nasib dalam memBBQkan ayam..
he he he

Okay Bang Yeop..tiup tiupppp..
bila nak menyala ni?

apa kata kalau aku selitkan juga gambar budak Nopal
merenung jauh nampak anak si BUDIN nih..
telan ayark lior..
geleguk geleguk..
cer komer bagi budak NOPAL ni barang seketul!!!

anak anak pengakap!!
kui kui kui

Apa kata kita boh juga gambar HIPPO kiut ni sedang membakor ayam.
asek behind the scene je kan..
.
.


sekian

6 comments:

deeja said...

Salam Adilfitri tuan umah....syoknyer buat Bbq..sedaapp.

Insyirah said...

Nanti saya datang raya rumah akak, kita buat BBQ. Haha. Gurau...gurau...

ashley said...

deeja,
welkam to my blog..bbq memang seronok terutama sekali bila dikelilingi anak anak buah

insyirah,
he he he..bbq kat oven pun okay.
bila nak mai ni?

4 'so' bersaudara... said...

makngah!


Correction:

bukan BILLION.. tapi MYDIN USJ...

juga tak lupa.. masa tu baru balik dari Klinik Kesihatan GS.. sedut gas... Alhamdulillah..

AZANI said...

BBQ...memang seronok...jangan leka..

ashley said...

4 sedara,
saja seronok pekena pak hang.
mesti dia tak beli baju kat billion punya..shah alam mana ada billion..
sampai balik dah ka?

azani,
..ini acara adik beradik..anak beranak..