Sunday, September 27, 2009

Hanya sebentar..

Salam,
macam tahun lepas juga, aku nak boh gambar family ni setakat pukul 10 malam ini sahaja. Lepas tu tukag balik gambar pemandangan..
Ngeh ngeh ngeh..

MUKA aku macam letih..kuyu semacam..ha ha ha
almaklum, malam raya dok kacau rendang tak bagi hangit!
.
.
Budak Muhammad yang kasi pening time tangkap gambor ni pulak yang nampak hepiiii.
okay..
Inilah keluarga aku.

sekian

20 comments:

GPI SKSV said...

Subhanallah. Nice.

Berapa hengget ni? Mahal ke?
bak kata abg saif..
"duit boleh cariii.sekali sekala..."

ashley said...

GPI,
he he ..ikut saiz laa..
nak kecik, kecik le harganya.
nak besor, besor le harganya.
.
.
mana yang mamapu le.

Insyirah said...

A big & happy family, alhamdulilah. InsyaALLAH, ada juga impian & hajat nak ada keluarga besar mcm akak. Hehehe :)

lukmanw@gmail.com said...

Oleh kerana ada due date, gambor ini tlh di-cut & paste dlm blog izzuddin8084.

Lukmanw

umi_e said...

seronok tengok gambar keluarga camni... kami tak pernah ambil gambar di studio sebab en. hb tidak berminat :-S

* tengok gambar orang pun dah happy :D

ashley said...

insyirah,
kalau bercita cita nak berkeluarga besar pastikan ko dapat dua orang PEMBANTU RUMAH..he he he
satu tolong tengok bebudak,
satu tolong mengomas, bersih rumah..
tang masak, ko kena buat aaaa..
baru tenteram sikit!
jangan jadi cam akak..LINTANG PUKANG rumah!

Lukman,
wah...laju jerr nak cut and paste!

ashley said...

kak umi-e,
saya pun inilah pertama kali!
kira macam dah cukup QUOTA laa..

kucingorengemok said...

yahu, sempat tengok! yang belakang 4 orang tu macam kembar je semua...

ashley said...

KOG,
kalau aku saiz S mesti boleh bagi jadi kembar LIMA..
he he he..
tapi malangnya..

Lukman Wan Mat Daud said...

Hidayah

Beritahu hubby, Dr Lukman Abdul Mutalib Pensyarah Bahasa Arab (ex-izzuddin 83 Form IV saja) baru dapat anak ke 9 tiga hari sebelum raya. Rumah diapun di Bangi.

Asai org Pdg Rengas.

Lukmanw

ashley said...

Lukman,
Saiful kenal ke?
sebab tahun 83 dan 84, saiful dah ke SMAWP.
Kalau Dr Lukman ni masuk form 4, my hubby dah ke SMAWP at the time.

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

toksah dok kaleh la gambaq ni..biaq la dok situ.....

ashley said...

cikgooden,
kena kaleh...
dah janji pada diri sendiri. tu dah boh kat tepi belah kiri tu. had kecik laaa..

lukmanw@gmail.com said...

Hidayah

Rasanya Saif tak kenal semasa di Izzuddin. Tapi kalau di Bangi tak tahu le.

Lukman

Nizam.Ariff said...

Best gak ni, pakat-pakat letak gambar...

Aku dah awal-awal letak bulan posa hari tu...

ashley said...

Nizam,
ye la tu...
gambar time pinggang pun dok saiz 24 inci lagi..he he

Me Tomei said...

Muhammad tu tak kisah perasaan orang lain..
Sabar la ye..

ashley said...

Kak Me Tomei,
Muhammad itu umurnya baru 3 tahun plus plus ya..dia enggak ngerti apa apaan lagi.. maiiiiinnnnn saja yang dia suka.

Tijah said...

hehehe. nasib baik aku sempat tgk gamba ko kak...

ashley said...

jah,
rajinnya ko stay up...
aku ni kekonon nak bangun sahur. tapi nasi pun tak ada nak makan.
takkan nak sahur dengan biskut raya kut..