Friday, June 26, 2009

Uwan Farah dan Pak Mikey

Salam,

Mati adalah pasti.
Bila?
Bila bila boleh..
jangan kata lagi lima tahun.
jangan kata lagi sepuluh tahun.
Jangan kata bila dah tuo..

sebab

orang yang sihat pun, boleh tiba tiba jadi sakit dan mati.
orang yang muda pun, bila bilaboleh dijemput BALIK!!

malam tadi dua orang manusia yang GLEMER dalam dunia telah balik jumpa PENCIPTA!

1) Farah Fawcett-Major :-
Dia ni, kanak kanak riang zaman sekarang mungkin tak kenal, tapi kanak kanak dan remaja zaman 70 an, rasa rasanya ramai yang kenal. Mana tidaknya..'Uwan' ni, zaman mudanya cukup seksi..Berlakon dalam Charlie's Angels. Melakonkan salah satu ANGEL tu..hmm..Suami dia dulu pula si Lee majors. Siapa Lee Majors? Alaaaa..yang jadi 'Steve' dalam SIX-MILLION dollar man tu !.Cerita satu taraf dengan The Bionic Woman!
Hanya mereka yang retro saja YANG MUNGKIN FAHAM apa yang sedang aku cakapkan ini..

Farah mati akibat cancer. (..sebab musabab jer tu)

2) Pak Mikey :-
hmmmm tak yah cerita lah..
Tok ketua kampung ulu pun kenai!

' I'm bad..I'bad..I'm bad...' tu lagu dia tuu...

Kalau Tok ketua kampung ulu tak kenai, aku rasa samada Tok ketua tu pekak, tuli dan buta atau Tok ketua tu memang WARAQUN habis!

errrr..nak kata apa tah kalau orang kafir mati?
kalau orang Islam tu boleh le sedekahkan fatihah.

hmmmm..Eh, Mikey ni MUSLIM ke atau tak?
confius dah aku ni..

( pak Miky mati sebab heart attack..)

sekian

2 comments:

DrSam said...

Harap-harap tidak mati katak.

Wallahuaklam.

ashley said...

Dr Sam...tak baik tau! ada ke..