Monday, June 08, 2009

Selamat menduduki rumah baru..


Beberapa ruang dan bilik dalam rumah yang masih memerlukan kemasan..
Salam..

Tadi baru jer balik melawat lawat rumah baru Oman..
Dia angkut barang masuk rumah..
Actually rumah tu tak berapa ready lagi..
Banyak menda yang tak siap lagi..
Kabinet dapur serabut lagi..
Bilik air pun ada yang masih tak ready lagi..

Tapi dia masuk jugak la...sesambil mengemas dan memerhati kerja kerja
yang perlu di SUPERVISED TU..

Kalau tak tengok..sat lagi tak betui pulak.



Gambar bilik ayorr..

Aku sebenornya tak tolong ape ape pun..sekadar melawat jer..

Kepada anak sedara aku..Ingat ye..

Setiap kali ko buka closet tuuu...

HE HE HE........INGAT!!!

...................aper yang tertonggggoookkk kat dalam closettt tuuuuuuu....hi hi hi...

sekian.

9 comments:

Insyirah said...

Walaupun gmbr kecik, tapi tgk lampu-lampu kat ruang tamu tu...bleh tahan gak.

Tiles kat bilik ayorr pun not bad.

Memandai je saya nak mengomen rumah orang. Hehehe... ;)

Brahimnyior said...

Cantik, tapi saya percaya kecantikan dan seri sesebuah rumah bukan sekadar pada fizikalnya, tetapi pada pengisian penghuni rumah itu sendiri.

Insya Allah, saya berdoa keluarga yang bakal mendiami rumah cantik ini akan kekal dalam rahmat Allah.

ashley said...

Insyirah,
he he he..
I reserve my comment..

Berahimnyok..
InsyaAllah..
tetapi aku tetap suka ngusik anak anak sedara aku..
especially si UDIN yang kena tidur sensorang bilik buka sekolah nanti tuuuu..

UUUUUDIIIIIINNNNN..yuuuuuhooooo..
hi hi hi..

Tijah said...

jerangkong dlm lemari???

hehhehee...

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

wahh..bilik ayor pun kemah!....kaya adik oman ni no?..

ashley said...

Tijah,
seronok kan kalau dapat nyakat anak sedara..especially kalau yang berani berani takutt tu..

ngeh ngeh ngeh..

cikgooden,
errr..entahlah..kena tanya tuan punya diri.

AZANI said...

belum siap pun dah cantik, kalau dah siap,lagilah lawanya.

ashley said...

Azani,
nanti ekk..kita pangge magazine 'anjung seri' kalau dah siap betul betul nanti...
ngeh ngeh ngeh..

eh...tu pun kalau tuan rumah nak pangge!!

GPI SKSV said...

Tak payah le teman pegi tengok kat sana..
udah tengok dlm blog ni je..
hehehe.. marah pulak abg oman aku...
hari tu kat KLIA dia dtg.. (depart)
kak ashley x mai pun?