Sunday, June 07, 2009

Senarai nama cucu..

Salam..
Dah umur umur cam aku ni..patut mau kea tulis gak la senarai nama nama anak sedara aku yang semakin bertambah tu..Hmm..kalau dah bertambah ramai nama anak sedara sendiri pun dah tak berapa nak ingat..okay..

Entry ni sebagai reminder pada aku yang sering TERLUPO..

CUCU CUCU al semanggoli..he he he

aku cuba buat senarai tahun kelahiran gak la..

1. Atiqah (1991 - anak yong)
2. Aisyah (1991 -anak sendiri)
3. Adilah (1992-anak yong)
4.Azamuddin (1993 -anak yong)
5. Maryam (1993 -anak sendiri)
6.Basyirah (1994 -anak Oman)
7.Helmi (1994 - anak yong)
8.Husna (1995 -anak sendiri)
9.Adibah (1996-anak yong)
10.Huzaifah (1996 - anak Oman)
11. Zainab (1997-anak sendiri)
12.Muaz (1998 - anak Yong)
13.Udin (1998 - anak Oman)
14. Rahmah (1999 -anak sendiri)
15.Amirah(2000 - anak Yong)
16. Raudhah (2001 -anak sendiri)
17.Sobihah (2002 -anak Budin)
18.Amir (2002 -anak Yong)
19.Tisya (2003 - anak Oman)
20.Huda (2003 -anak sendiri)
21. Zaid (2003-anak Yong)
22.Sobirah (2004 - anak Budin)
23. Muhammad ( 2006 -anak sendiri)
24. Nawfal (2006-anak Budin)
25. Mawaddah (2007-anak sendiri)
26. Nawal (2009-anak Budin)
27.Najlaa (2009-anak Sha)


.............ha ha ha..letih OTAK aku kena perah......yang nama 20 ke atas tu entah betul entah tidak tahun kelahiran depa...

okay just for rekod.

8 comments:

tasikmerah said...

kak, sumpah. aku ni kan. sepupu2 pun ada yg tak kenal nama. terlalu ramai. haih...



.

AZANI said...

he he he...kena beli buku nama nama anak ...ramai tu...berkat berkat.

ashley said...

TM,
aku punnn..
itu baru nama anak plus anak sedara...
sepupu kalau sama taraf umug ngan anak aku alamaaaaatttt la..

azani,
sikit hari aku rasa kena boh NAMETAG time raya.

Nizam.Ariff said...

Satu kerja pulak nak pakai name tag masa raya, tapi idea bagus tu..

ashley said...

Nizam,
kalau adik beradik mak aku suruh buat gathering..
memang patut kena pakai nametag....
lebih bagus lagi kalau ada pendaftaran..
ha ha ha..

adik beradik mak aku ada 14 orang..
hang bayangkan sepupu aku banyak mana.. kalau senarai cucu mak ayah aku saja dah banyak ni.

alberangque said...

Assalam mu alaikum
Puan Ashley,
Ramai dah cucu al semanggoli. Yang No 27 tu cucu saya juga. Anak Cik Hassan.
Jam 9.30 pagi tadi mereka baru bertolak dari Lipis kembali ke Semanggol, singgah di CH dan sampai ke semanggol jam 5.30 ptg.
Puan, time hantar Maryam ke MRSM Lipis to datanglah ke rumah kami di Kg Relong.

ashley said...

Pak Usop Al-berangque,
Tak berani nak berjanji..
Tapi terima kasih atas pelawaan itu.

GPI SKSV said...

correction!

nawal (anak budin)
lahir 17 Dis 2008

boleh rujuk kat blog dia..
http://nawalsofiyyah.blogspot.com/

rasanya pernah masuk situ.. tak perasan kot.