Friday, June 12, 2009

Mata aku dah kuyu..tapi nak gak wish ni..

Salam,
Ngantuk bagai nak ghak dah ni..
apa pun aku ucap selamat berbahagia di samping keluarga untuk Dak Nizam sempena besday dia..

TM,
betui ke hari ni besday dak Nizam ni?
Yang ke 37 ke 36 ?
ape ape lah..

okay..aku nak tidur...
kalau dok Bangi boleh gak la aku belanja Limau Nipis nyer ais blended sepesel!!

he he he..

10 comments:

AZANI said...

thanks ashley,aku bari tahu ini befday dia, nanti aku serang laman dia.

AZANI said...

dah, gi lah tidur ashley, malam jumaat ni,sempat lagi...

ashley said...

Azani,
ayooookk..hang serang sapa memalam Jumaat?

Nizam.Ariff said...

TERIMA KASIH CIK ASHLEY...


SEMOGA KITA SEMUA MURAH REZEKI DAN MENDAPAT NIKMAT DARINYA.





TERHARU DENGAN KEK TU...


.

Insyirah said...

Bahagia betul Bro.Nizam tu. Kak Ashley siap sediakan kek. Jealous!! Muahaha..

p/s: Akak, esok birthday saya plak. Nak kek juga. Wakakaka.. ;p

Nizam.Ariff said...

Kak, aku dah makan kek tu. Sedapppp!

Isnyirah, aku nak kamu declare juga besday kamu macam aku.. amacam, ada brani?

ashley said...

Nizam,
sian hang makan kek kartun..
he he he..

Insyirah,
habag mai birthday bila..akak hantar birthday kek yang ada orang dalam dia!!
ha ha ha..

tasikmerah said...

kak, aku merajuk tau. befday aku hr tu ko haram tak bagi kek... ni dak nizam dapat kek pulak. aku merajuk tau....

4 tahun aku tak nak masuk blog ko. aku merajuk tau!










muahahahahaha....

:p



.

Insyirah said...

Esok kak!!! Ngeh3x...

p/s: Gurau jelah kak, not my intention to request anything.

ashley said...

Laaaaa TM,
aku cuba cari kek ..tapi tak da yang sesuai..
Tahun depan kita buat kasi grandiyo....
kay kay..??
jangan la merajukk..
bucuk bucuk adik akakkk..

Insyirah.
betui ke ni..
Ko ni pakat ke ngan dak Nizam tu?
Takpa..
Encik Tunang mesti hantar sesuatu yang sepesel...don't worry!!