Sunday, December 20, 2009

Trick dalam menangkap gambor!!

Salam..

Teruja tengok gambar gambar ni!
Sebenornya dah lama aku mengidam nak buat trick trick macam nih..
he he he...
Kut luruih sangat tu...tak best!!
Kzooooommmmmmmmmm...solar powerrrr...youuuu!
.
.
.
.

Pulaihhhh pala dia.
ha ha
.
.
.
.
.
.
Trick pekena member tengah lena...
kalau time sekolah ni, ramai yang boleh TERKENA!!
keh keh keh..
.
.
.
.
.
.
wahhhhh ni nak kena cari TOWER SENGIT..
hmmmmmmmmmm...
.
.
.
.
.
.
Yang ni best!
Dia buat ais krim pakai awan youuuu!




bebola kristal api??!
wahhh..

Ni nak buat projek MENYENAPP gambo nih!!
p/s semua gambar di atas wa CILOKKKK !!
dari web site..
errrr...nama apa tah..
wa lupa..
sekian






4 comments:

geraugebang said...

Bukan ke tu teknik merge gambor guna kompeter? Bukan guna kamera. Agak nyer laa. Selalu dengor orang cakap. Buat idak le teman penah.

ashley said...

gerau,
guna kamera direct pun boleh.
kena tengok sudut, jarak dan saiz imej yang nak diambil.

ummi humaira said...

salam ,
baru2 ni hubby akak cuba gak amik gambar anak2 pegang matahari , masa kat kampong , ada akak masukkn dlm N3 yg lps...

ashley said...

ummi humaira,
oh..ye ker? nanti boleh check.