Sunday, December 20, 2009

Gambar Malam..

Salam,
Night photo memang susah kalau tak der TRIPOD!
Goyang sikit, alamatnya blurrr..
Pastu pula ngan mata aku ni yang ada SILAU..kalau tak pakai spek memang susah nak nampak.
Ni beberapa cubaan.
Guna kamera kenit aku tu laaa...
Gambar : Lobby hotel ari tu.
Ni kalau ada kamera D-series, mesti cantik nih!
Boleh fokus titisan air..aaahhh

Inside the elevator.


Orang panggil mende ni apa ek??
Alaa.. yang BUTLER kena usung bawa beg tuuu.
TROLI?
Ishhh... takkan kut!
Mesti ada nama khas dia ni.





2 comments:

anjang said...

apabila sebut butler aku ingat niles dalam cerita nanny

ashley said...

anjang,
wah..ko tengok cerita the NANNY anjang??
apa yang best?