Friday, December 25, 2009

20 years ago..

salam,

twenty years ago
in jefferson city
a young lady named HSA was married to a young man named SZA
.
.
.
alhamdulillah..
akan jenjalan..berdua.
ta ta

7 comments:

ibusinga said...

wah!!!!
tawen kat obersea ya!!!
jalan2 pegang-pegang tangan tau!!!

AZANI said...

salam HSA,adakah ia hidayatun saiful anwar?
selamat ulangtahun perkahwinan , semoaga berpanjangan dan di berkati Ilahi

lukmanw@gmail.com said...

Emm....

Mak bapak (dan goverment) hantar pi oversea suruh study tapi depa pi kahwin lak :-)

Nasib baik aku tak pi oversea.

Lukmanw

GPI SKSV said...

err.. cik lukmanw,

saya rasa saya tak boleh respon komen anda.. nanti saya kena banned!

Anyway, Jefferson City tu belah mana? tak pernah dengaq!

En. Azani,
HSA... Saiful Anwar ? hik hik...

ashley said...

ibusinga,
he he

azani,
ha ha

lukman,
TERSANGAT lebih baik dari bawa anak dara orang memalam WITHOUT nikah lagi kan?
ha ha...

SKSV,
mujur..
agak agak nak kena basuh dengan aku...boleh la.
ha ha ha

ashley said...

sksv,
bandar kecik jer..bukan besar macam new york, chicago atau boston.
dalam MISSOURI.

lukmanw@gmail.com said...

Ayat "TERSANGAT lebih baik dari bawa anak dara orang memalam WITHOUT nikah lagi kan?"

Ini yg amat saya bersetuju!

Mujurlah zaman saya "bergeladangan" di KL end-80an dulu, kegiatan sebegini tidak menjadi amalan walaupun bercampur dengan group motor.

Lukman