Friday, October 16, 2009

Wahhhh...satu khemah untuk BLOGGER?

Salam,

Aku baru berkesempatan baca blog kakpah dan lain lain hari ni. Semalam aku balik dengan batuk KONG KANG KONG KANG!!

Suara aku dua tiga hari ni adalah seperti ELLA RATU ROCK itu.

Bayangkan aku mengajar anak murid nyanyi lagu perpisahan dengan suara seperti ELLA..
ha ha ha..

Jangan marah kalau irama sayu dan merdu serta membuai rasa itu bertukar menjadi seperti lagu ELLA atau mungkin juga MICHAEL J ( sebab suara michael ni kalau nyanyi antara dengar dengan tidak jer sebenornya)...

he he he

.

.

.....dan Aku rasa TERUJA selepas baca entry Kakpah tentang nak sediakan khemah khas untuk blogger. Biar betul kakpah nih?

Time kenduri anak dia nanti, dan dan aku terpikir nak pakai MASK!!

MASK OTROMAN...
ha ha ha

.

.

errr OTROMAN tak seksi aaaaa!
CATWOMAN BOLEH?
sekian

6 comments:

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

Alahai.. jangan seksi bebenor. Mau berenti orang tengah makan kenduri tengok kamu ashley. Kena ngumpat la K.Pah sebab pandai-pandai jemput alien dari planet mano ntah menyelit bawah khemah blogger. Nak tumpang tanya apahal k.pah tak leh komen dalam kotak komen aku tu. Kau komen ok jer. Tolong kasi terang sikit kat dia. Kau tu terror benda-benda cam ni. TQ.

DrSam said...

masih menunggu tuan blog sediakan khemah dan jadi tuan rumah untuk bloggers raya gatering :)

ashley said...

Damai Impian DBangi,
Ada la tu kat mana mana sangkutnya..
Semalam seharian tak leh masuk internet...

DrSam,
Dah DEPAVALI la...takkan nak raya lagi?
Sudah manyaaaaakk sibuk!
ha ha ha ha..

Insyirah said...

Ala kak, tak payah dah akak nak menyamar. Dah kenal dah muka akak. Kalau saya menyamar baru betul. Kuikuikui.

Tijah said...

aku cadang nak pakai purdah kak. bleh tak?

ashley said...

insyirah,
ko nak pakai mask apa..cer bagi tau jap..

tijah,
ko pakai purdah yang ala ala belly dancer tu ker?
...yang ada rumbai rumbai tu..