Monday, October 26, 2009

Alhamdulillah...thank you to ALLAH!

gambor ini seludup dari blog kakpah

Salam,

Sepertimana senikata lagu Konvo Aulad..."Alhamdulillah, Thank you to Allah..."
Begitulah juga perasaan aku apabila semua yang dirancang untuk Konvo semalam selesai.
( aku tulis ni jam 12 lebih..malam).

Mentally and physically exhausted!
Letih oooo...
Nak makan pepagi tak lalu.
Perut isi roti sandwich sekeping jer.
Habis konvo Aulad jam 11 pagi sambung lak KONVO tadika satu lagi (PASTI) sampai lebih kurang 1.30pm.
Mau tak perut nyanyi lagu RAP!
Tapi aku SYUKURRR sebab everything goes well..(as I see it laaa)
ha ha ha...
( kut ada mana mana yang KONTROVERSI TU kita bincang lain la ek!! ha ha ha)

ini gambor anak AULAD PERDANA menunggu giliran persembahan


Inilak?
ha ha ha..
ACIKKONTROLAYU ni SHOOT aku beraksi!
apa kata AKU SHOOT dia tengah BERAKSI..
BALAS DENDAM sket..
ngeh ngeh ngeh ngeh ngeh

KONTROBESI?

apa motif tayang gambar strawberies lak nih?

KONTROBESI atau tidak..
BALIK rumah dapat STRAWBERRies...
yeahaaaaaaaa..
jiran sebelah kasi

SODAPPPPPPP!

sekian

10 comments:

Brahimnyior said...

Hilang penat jika balik dapat sesuatu yang tak dijangka.

Kami selalu petik buah strawberi segar di ladang yg terletak di laluan Cameron ke Gua Musang, itu pun kalau balik ke Terengganu.

Anak-anak dan isteri memang sukakannya.

kakpah said...

hehehe.. tu aku ke. Tak kenal plak sebab semua cikgu pakai baju seghope jer..kehkeh.

cHeRyNa PiReS said...

riben purple tuh utk apa kak?
comella pulak....huhuhu...

kucingorengemok said...

rasa macam nak jadi cikgu tadika je... tapi kang hilang sabar, ramai pulak anak orang kena ketil

ashley said...

Berahimnyok,
sangat hepi sebab tengah letih dan tiba tiba dapat rezeki yang kita sukaaaaaa sangat!

kakpah,
okay...saya buat peraduan TEKA SIAPA!ha ha ha

Cheryna,
tema Aulad perdana ialah PURPLE so disebabkan yang membeli kain untuk pakaian cikgu tahun ini pun cikgu dari PERDANA maka semua jadi PURPLE...he he he he

KOG,
ko buat donno jer sesambil minum kopi cap TIBI..ha ha ha...insyaallah tak der yang kena kutil

anjang said...

Mesti lega dan rasa puas yang tak terkira setiapa sesuatu event selsai dengan jayanya

Congratulation

ashley said...

anjang,
alhamdlillah legaaaa...sekarang nak menyiapkan buku laporan keputusan periksa budak budak 5 tahun pulak...nak dibagi pada mak ayah demer
TAK SIAP LAGI nih..
ngeh ngeh

Nizam.Ariff said...

Tahniah..

Janganlah nanti, gulai dah masak tapi lesung masih berbunyi....

Hehehe

addyaholix said...

cecah stoberi tu dengan coklet. sedap gila!

ashley said...

Nizam,
Lesung kena bunyi sebab rumah kakpah nak kenduri pulak..
he he he he

addy,
tak sebab nak cecah coklat ...gelegup masuk terus..pastu makan coklat biar dia bercampur dalam usus..
ha ha