Tuesday, October 13, 2009

Dua anak sedara..

Salam,

Aku tidur dan tidur lagii...
Al maklum setelah penangan ubat selsema dan demam.
Dan apabila terjaga, mata dah cerah..tapi jam menunjukkan pukul 2 pagi.
Laaaaa...awai lagi!
Jadi aku bangun. Solat mana yang patut.
Nak tidur????
Weiiii...petang semalam dah la tidur sampai jam 5.30 petang..
Malam tadi dari 8.30 pm dah tumbang!
So aku kelip pok kelip pok tak leh nak tidur..
Okay jom tengok gambar yang tak sempat aku masukkan dalam komputer..
He he he..gambar anak sedara berdua ni..
Anak anak siBUDIN!!
Di ambil sewaktu gi kenduri kat rumah ATUK mereka di Shah Alam.



Nawal Sofiyyah
dengan
pesen
POKOK KELAPAKNYA!!
pesen ni evergreen tau!!
NOPAL pula
hmmmmm
ni ape hal pulak ni??
Cam garang jer..
pipi kembong tu macam familiar jerrr aku tengok!!
ha ha ha
teringat raya zaman 1970 an dulu...
kui kui kui
sekian

10 comments:

umi_e said...

dua2 beradik tu muka spesen jer... ikut muka ayah dorang eekkkk :p

Leenoh said...

Salam.

Oh depa mai dari utara la ni ke Shah Alam.
Sebab dengak sogha macam oghang utara. he3 bergurau ya.

cHeRyNa PiReS said...

hidungnye sama la kak. time sakit2 nieh ada lagi sifat kasih sayang tuh kan. at least suka nengok budak2 ada yang sha jumpa, time sakit terus jadi monster:P

GPI SKSV said...

Amboi... buh muka anak teman ye..

1. Nawfal..

mulut kembong minum ayaq.. sirap oren..
dia ni mmg cengey... sekali dia ngamuk.. lebam tgn abah kena ketuk...
tp.. mulut.. riuh.. syoq layan dis nyembang..

pipi kembong : familiar? what do u mean?

2. Nawal..

hehehe.. jambul.. Pokok kelapak..
awat tak snap waktu dia sengeh..
tunjukkan gigi 4 btg dia..

to umi_e:
muka depa ni.. masa kecik mmg sepesen.. bila dah membesaq.. lain pulak. kalo compare dgn gmbr kakak depa lg 2 masa kecik.. mmg serupa sangat!

to leenoh:
Utara la.. ikut loghat ayah dia..

Nawal lahir kat Hosp Slim River
Nawfal pulak kat Hosp TAR Klang..

yuyee cap limau said...

comei no anak-ank sdara kak ash
mana anak sendri??cek nak nengok jugak la

kucingorengemok said...

pipi kembung tu trademark keluarga ye kak? sama la cam kita orang... kalau hilang senang nak cam, haha

ashley said...

kak Umi-e,
tengok muka anak anaknya kiut kiut..
paknya??
KIOKKK..ha ha ha

leenoh,
aruah tokwan depa yang lagi satu mai dari UTAGHA laaa..
yang ni AtUK belah mak depa..
kene le cakap KaY ELL

Cheryna,
anak anak dilahirkan bak kain putih...
kena sayang laaa!

ashley said...

GPI SKSV,
chek saja nak boh gambaark anak sedara CHEEEKKKK..
ambooooooiiii nu!

Yuyee,
hari tu kak dah boh gamabrk kami satu keluarga....tapi rasanya Yuyee kat kampung lagi masa tu..orang lain tengok dah haihh..
siap boh kat header lagi..
tapi for limited time only laa..

KOG,
gamaknya la kut..
tapi sebenag benagnya trademark kami lebih kepada bahagian kening!!

yuyee cap limau said...

fuh terlepas..nak majuk ah..hehe

ashley said...

yuyee,
tak yah la nak merajuk..
kira lebih kurang je ngan muka muka anak sedara tu!