Wednesday, October 21, 2009

Renung..

Salam,

Sorang kawan aku pernah cakap..

"Eh! Ko punya renungan tajam aaa..Takut aku."

Ish..tak bilanya.

he he he he he...tapi renungan mata dia ni memang tajam...
cer tengok belakang korang..agak agak ada mata cam ni tak?

sekian

8 comments:

DrSam said...

tajam sampai menusuk kalbu gitu.

et said...

haha..jgn gtu..mlm2 ni~

kucingorengemok said...

cocok je kalau ada... (kontrol macho, hehe)

tasikmerah said...

teringin juga nk miliki renungan yg tajam tu kak. errr... nk asah dgn apa hah?

:P

ashley said...

DrSam,
ha ha ha..ingat nak takutkan orang..

ET,
yohooooooo..tengah buat aper tuuu..
tegur satu suara..

KOG,
guna lidi satay Hj Samuri?
ha ha ha

TM,
batu asah pun boleh..

Gurindam Jiwa said...

Program Raya dgn pengkomen tu jadi ke? Komen kena moderate lak ye...

ashley said...

GJ,
geng geng blogger yang komen kat blog saya ada yang nak datang kenduri anak kakpah/dr hamirdin..
so kami jumpa di sana...
Sabtu 31hb Oct nih.
Nak gi kena seriusly contact kakpah.
Kalau nak jumpa lagi selepas jumpa kat rumah kakpah tu kena set tarikh lain...

Komen kena moderate? Tak faham la statement ni..

Yang geng "ALUMNIMISnerrr" tu..hmmm malas nak sembang dah!
Active susah, tak active susah..
tak mau TENSI TENSI..

ashley said...

GJ,
oh...faham dah pasal komen kena moderate tu..
Kalau pada entry yang lebih dari dua minggu memang commentnya akan di moderatekan.
harap maklum!