Friday, October 16, 2009

Bagaimana ek?

Salam,

Tadi kat sekolah aku sembang ngan rakan rakan seperjuangan.
Nak pergi ke tidak time hari akad nikah anak kakpah.
Teringin juga nak pergi sebenarnya..
sebab???

kedua dua pengantin adalah ISTIMEWA..

MACAMANA ek akad nikah nanti?

sign language?
ada penterjemah?
pakai tulis jer?
angguk okay?

Kakpah,
tolong jawab..(kut berkesempatan baca entry ni laaa)...

pastinya ISTIMEWA majlis akad nikah ni!!!

sekian

6 comments:

Nizam.Ariff said...

tunggu dan lihat je.. ada la caranya tu... ramai dah kawin pun... ish...

ashley said...

Nizam,
akak tak biasa lagi menghadiri akad sebegini..teringin nak pergi time akad nikad tapi takut tertidur sebab akad nikah buat hari jumaat...malam pulak tu..letih ooo nak nunggu.

umi_e said...

salam... esok (16-10-09)kawan2 MyR dan blog nak dtg umah - mehlah sama bolegh kenal2 ;)

ashley said...

kak umi_e,
esok kat kawasan ni ada kenduri kahwin LAGI!!
.
.
tapi nanti saya try tanya kakpah la..
hari tu pun kakpah ada beritahu kak umi_e tinggal seksyen 4. saya hari hari gi situ..anto anak murid...
KEDATANGAN SAYA TAK BOLEH JANJI TAU!!

Insyirah said...

Owh, really? Pasti majlis akad nikahnya juga istimewa nanti. Nanti akak share kat sini tau.. :-)

ashley said...

insyirah,
aaaa..tapi entah dapat pergi ke tidak nanti tu..