Saturday, October 31, 2009

Finally...the moment!

Salam,
Aku baru dapat update pepagi ni...
Akad nikah anak kedua kakpah, YANA..dengan pasangannya Mr Zubir.
Sorry tak banyak gambar yang dapat diambil.
Majlis dihadiri oleh ramaiiiiiii orang.
Memang istimewa akad nikah ini!
I am so glad dapat datang juga walaupun petang kat sini hujan...tapi time majlis berlangsung, hujan dah berhenti terus.
Yang bestnya elok sampai balik aku kat rumah, hujan sambung semula...sampai pagi ni!
I hope hujan berhenti time berlangsung kenduri kakpah nanti.

well..pada teman bloggers yang nak datang, you are very WELCOME!!

Yana...menanti dalam debaran!
Yana lagi..

Akad nikah
bonda Yana tidak dapat menahan sebak...
terharu wehh...
sekian



13 comments:

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

Salam Ashley, apsal bila tengok orang abis nikah jer, masa pengantin barsalaman dan berpelukan dengan mak ayah dia kita mesti terharu sama?

Aku jawab sendiri la...
- terkenang di masa lalu. Kita dah 20 tahun dulu pun rasa cam baru semalam jer nikah. Hu..hu...

- terbayang bila sampai masa anak dara kita pulak kena sunting orang. Nak lepaskan dia kepada suaminya... hu...hu..

- ni seram sikit, adengan yg tak mau kita lihat. Cik abang sayang genggam tangan tok kadi sekali lagi??? Hua...hua...teriak lagi kuat!

ashley said...

ha ha ha..
Damai impian,
aku gelak guling guling nih!

Tijah said...

lawanya anak kakpah....

cHeRyNa PiReS said...

wwooooo...tibe2 menggantikan muka sha dengan pengantin. mmg takleh bla. senyum sendiri jadinya. horror!:P

*kem salam kat kakpah kak yeee..

yuyee cap limau said...

kak ASH
nanti tujuk bebanyak yea gambar..den sogan nak poei!!..hahahaha..harap-harapla tak ujan,nie pon mendung je nie..

tasikmerah said...

jelitanya yana.... aku td tak sempat tgk pengantin kak. alahai...

ppstttt... gambaq hr ni jgn gatai nk pi tepek kt blog nooooo... (gambaq yg ada aku la. he he)


.

DrSam said...

tenkiu...tenkiu...terimakasih daun keladi. Kalau bukan kerana kenduri Kak Pah tak ketemu kita tadi.

Say thanks to Kak Pah and co.

ashley said...

Tijah,
he he he..kalau kakpah dan atuk faris baca mesti senyummmmmm jer nih!

Cheryna,
Napo la tak mai!!

Yuyee,
mu nih..aku dok tunggu laaa...
kata nak mai!

ashley said...

TM,
laaaaa ish betui ka?
ha ha ha..
hang ni!
okay okay okay..set!

Dr Sam,
you are welcome..and nice talking to you and your wife.
cuma..tak sempat nak bergambor...
sebab kepala dok ingat nak solat zohor..dah lewat sangat dah..sorry sebab terpaksa cabut balik dulu.

Nizam.Ariff said...

Bes dapat jumpa+sembang dgn akak...

ashley said...

Nizam,
Bini hang lawa!!
Taik lalat tu memang manehhhh sangat...
Anak hang nampak baekkk ja.
Hang?
As expected....dan aku jeles sangat tengok kulit putih MULUS hang tu!
ha ha ha

Insyirah said...

Mujur sempat ambil gambar pengantin di atas pelamin. Heee... =D

ashley said...

Syirah,
he he he..aku punya gambar banyak blurr time tu. lepas tu yang clera pulak asyik pengantin terlindung dengan KAMERA MAN YANG BRUTAL SORANG TUH!