Wednesday, October 28, 2009

Agak agak kenal tak dia nih?

Salam,

He he he...
macam aku biasa tengok jer pakcik GELEMER yang muncul dalam rancangan kuiz apekemender namanya....errrr...aaahhhhh...oh ye, KUNCI KHAZANAH nih.
Kui kui kui...
Agak agak le kan berapa manyak khazanah yang pakcik ni dapat? hexagon. octagon, pentagon, saigon...makan sagon
BUZZZZZZZ!!!
err brader, masa dah tamat le..
.
.
melopaih!!
habis cerita

sekian
p/s cuba teker, apa kait mengait pakcik glemer yang melopaih dapat KUNCI KHAZANAH ni dengan penulis!!
Ini soklan KUIZ KUNCI KHAZANAH musim akan datang.....ha ha ha ha ha


12 comments:

Insyirah said...

Adik ke? Muka macam seakan sama dgn penulis. Huahuahua...ko main hentam aje Insyirah. Marah penulis nanti! Ngeh3x...

cHeRyNa PiReS said...

saudara mara ke kak?
hhmmmm...dah hampir lupa ngan kunci khazanah...dulu slalu gak tgk:)

et said...

erm...same2 keje? ngeh3~

ashley said...

Insyirah,
Kalau adik aku, yang nama aper?
Oman?
Budin?
ke sepupu aku?
adik pupu tak terkira...
ada yang tak kenai..
ngeh ngeh ngeh

Cheryna,
akak suka tengok time Azhar Sulaiman jadi hostnya..
Time budak Fahrin nih cam tak best sangat..
For me, waktu dia kendalikan Kunci Khazanah nih, dia selalu ganggu konsentrasi peserta dan pengetahuannya agak kurang dibandingkan si Azhar itu!

ashley said...

ET,
biag betuiii..
cikgu tediker kat tempat kami takdak yang lelaki!
he he

GPI SKSV said...

Pagi td baru ada sembang dgn sorang blogger.. pasal Kunci Khazanah..

Tup! tup! keluaq pulak entry ni.. mcm tau-tau aje?

Anyway.. eden malas nak jwb soalan yg ashley berikan... eden sonyap ajo la...

Azhar Sulaiman mmg lg best dari Fahrin...

ashley said...

SKSV,
eden pulak ado six senses..
eden boleh dongar ente berduo sembang!!
ha ha ha

Nizam.Ariff said...

Kesamaannya:

Persamaan berimbang, yg mana kalau terusik pada salah satu persamaan, kesimbangan akan terubah untuk mencari ke satu titik keseimbangan yang lain sehingga kesimbangan baru itu tercapai dengan maudhuknya...

ashley said...

Ko jawab soklan fizik SPM ke Nizam?
ke ko buat free tuition...
ha ha ha

jawapan pun takkan bunyi cam FIZIK!

tasikmerah said...

aku syak ni adik ko kak. tapi mana le aku tau nama deme...


betul, kan? bak alphard sebijik!


:P

Insyirah said...

Ala kak, dalam gambar tu tulis namanya SHARIF. Jadi, siapakah dia? Akak suh teka, tapi tak bg jawapan. Mana aci. Kuikuikui.

ashley said...

TM,
ye la...yelah...aku ngaku jejaka yang agak agak cam hensem tu adik aku..si BUDIN
Alphard?!!
ha ha ha..
setakat nak test drive, ko mari BANGI. aku tunjuk kedai yg jualnya..

Insyirah,
glemer pakcik anak 4 nih!
MASUK Tivi