Wednesday, July 01, 2009

Rahsia yang terselit di dalam building ini..

Salam,Untuk pengetahuan semua, gambar building ini pernah aku paparkan pada entry aku sebelum ini. Waktu aku nak ceritakan tentang bangunan yang tersergam di kawasan kolej tempat aku belajo dulu.

Sebenarnya ada satu rahsia yang terselit di sebalik agamnya bangunan ini.
Bangunan agam ini adalah penyimpan rahsia bebudak architecture..

Hmm..nak tahu?

Kalau korang berminat nak belajor Architecture kat sini, korang cuba pergi time musim SPRING..tanya tanya nak register kelas FREE HAND DRAWING, part 2.

Korang dapat le apa apa yang FREEEE nanti..
Cuba teka!! agak agak le ye..

(fikir dulu dengan tekun..nanti aku bagi jawapan)

sekian.....

11 comments:

ashley said...

First!
Aku teka ek..kelas masak memasak.

ha ha ha

ashley said...

Second,
aku teka lagi...kelas jahit menjahit...
ha ha ha

ashley said...

Third,
...opppps ni blog sendiri ke?

AZANI said...

woit, udahle tu ashley, bagi can lak aku teka, dia bagi pensil free dan kertas free.

ashley said...

ha ha ha..sekolah aku kategori sekolah prebet..DIA CHARGE berganda ganda lagi ada la..

AZANI said...

makan free

Nizam.Ariff said...

Hand sketching on Human Architecture, hidup dan menendang...

Organic and arts...

NAK INTAI SITU LA.. HAHAHAHA


Nanti aku suruh Mr. Bean buatkan mangkuk 2 biji buat serkup.

ashley said...

azani,
makan aper?
hotdog?

hey..hotdog sini ada lemak al-bab lerr.

Nizam,
aku musykil la..apa agaknya Mr bean tu nak buat dengan mangkuk tu?
intailah suku sakat sendiri..
ha ha ha

Tijah said...

aku malas nak pk la kak...copek laa..

AZANI said...

bagi tiket melancong ke disneyland,,,

ashley said...

Tengok dak Azani ni cam rakusss jer..
ha ha ha
apasal lak nak ke Disneyland.
bukannya ada cabutan bertuah.

Tijah.
wait la..bawa bawa bertenang.