Friday, July 10, 2009

Kalau aku boh gambar 'DAK' tu nak cekik aku tak?

Salam,
Agak agak le kan..
Kalau aku boh gambar adik aku yang aku masih single tu kat sini, dia nak cekik aku tak?

Takut juga dia merajuk 5 tahun dengan aku kang!
ha ha ha..

sekian

10 comments:

AZANI said...

taruh dulu, baru tahu dia nak cekik ke dak?hi hi hi...

ashley said...

azani,
kalau dia merajuk 5 tahun?

AZANI said...

hang pujuk la lima tahun,kalau perlu bantuan dari kami pemblogger,rasanya ramai yang mahu tolong pujuk...kih kih kih..

ashley said...

Hang ingat dia tak dak blog ka?
Dia lagi INTERNATIONAL..
kawan serata donia..
blog aku ni pun dia dok intai tapi IN SILENT.
besa la kannnn..

Nizam.Ariff said...

Aku nak tengok...

Merajuk nanti aku pujuk.

(errr... lelaki ke perempuan?)

alberangque said...

Ashley, saya tak nak campur. Tapi suggestion minta dia buat solat istikharah itu sebaiknya. Buat istikharah dulu baru tahu terima atau tolak. Masa saya nak jadi besan keluarga semanggol, anak saya pun dipergi tenguk oleh orang semanggol. Itulah bersungguhnya ibu dan keluarga melihat dari mata sendiri hal sekufu ini sebab hal ini penting dalam kehidupan berumah tangga.

ashley said...

Terima kasih, Pak Usop!!
Kalau adik saya baca, harap dia faham komen ini.

kakpah said...

Depends gambar mana kau taruk Kalau yang tersenyum manis je takkanlah dia nak cekik hang plak.

ashley said...

kakpah...
aku takut dia merajuk jerr..

ashley said...

Nizam,
adik aku yang tak kahwin lagi dua orang..dua dua POMPUAN...kalau yang lelaki ada space lagi 3 petak!
ahaks..