Wednesday, July 08, 2009

Group photo batch 80-84 asputra

Salam,
Gambar kecik..
SENGAJA aku letakkan di sini buat kenangan aku.
Just in case aku terlupa..meh boh nama sikit.

depa yang duduk di depan,
dari kiri: roslan, atan,zubiag, joe,inn, husni, mazlim,mum,HRL,sidai, doc

duduk atas kerusi
dari kiri: naz, cikgu salmah, cikgu munir, mr khalid dan, mr tan, mr sam, cikgu razak

berdiri dari kiri :
na bakri,merheda, milah, timah, meor,buck,kerri,pak din,kudin,mid, man gitar,ajis kasa,mahizan,zam, kamal azreen,mietot,shqin,mike,zuraida,leeza,konda,sueda,kak Nita,Milia(tersorok), che ta,che ani,zuriani....

7 comments:

DrSam said...

dari zaman sekolah sampai sekarang, mesti bebudak laki yang kena duduk kat depan...

ashley said...

takkan nak suruh yang pompuan bersila kat depan kuttt..tak ladylike laaa..

AZANI said...

ashley, aku cari cari mana dia kuntum bunga yang bernama hidasaif ni?

AZANI said...

aku siap copy dan save,zoom dengan mic off picture manager lagi...masih lagi tak dapat cam,aku revert balik gambar lama kat entri dulu pun tak dapat cam juga..

Tijah said...

ko yg mana satu kak?

tasikmerah said...

aku pun nk tanya soalan sama tijah. ko yg mana kak?

ashley said...

azani,
sian kat ko ekkk...bersungguh sungguh nak kenai aku.


tijah,
alaaa..kawan aku kata hang ni WANITA ke?..aiyo!

TM,
...try tanya cikgooden.