Friday, July 31, 2009

Award dan fakta..Dak TM

Salam,Tempelkan award :
Dahhhhh.....
Ini penghargaan ( atau deraan) dari TM sebenarnya.
Hari tu aku dah dapat satu dari Nizam..

Ini sekira kiranya macam nyanyian 'Tok Tok Noyang' juga lah..
main pass pass around award

ha ha ha ha..

Bila dapat award, deranya lagi ialah kena bagitau 5 fakta tentang pemberi award..aiseh man!
ha ha ha ha..

5 fakta tentang pemberi award : TM ( Tasek Merah)

1. Orang pompuan...( kalau lelaki..lain macam lerr..sebab dia jelita!)
2. Dia orang perak. Teluk Intan ( mula mula dulu...setahun yang lalu..aku jadi silent reader dia..aku ingat dia dari BUKIT MERAH!..ya la..kat Bukit merah pun ada TASIK)
3. Dok kat TTU ( Taman Tasik Utama, Melaka...aku dah pergi kawasan tu 3 kali sebab husband kena buat tinjauan kat sana..he he he..)
4. Ada adik lelaki yang masih bujang..kuang kuang kuang..( LAIN MACAM JE BUNYINYE KAN?)
5. KERJA membalancekan buku kira kira!

Hobi diri sendiri :-
Hmmmm..apa lagi..
1.Snap snap snap ambil gambar!
2.Pastu jalan jalan melihat kebesaran/keagungan ALLAh!

Penerima seterusnya :-
Lepas ni aku nak bagi award ni kat siapa dan deskripsi mengenai penerima seterusnya?
he he he...

apa kata hmmmmm

Oleh kerana Dr Sam tengah rehat rehat..
( aku nak isi masa luang dia..mesti dia boring habis dapat MC dan terbaring tu..)
...maka sila ambik ini award!

Dr Sam ialah seorang jejaka 40 an yang bekerja di LADANG GETAH!
he he he..
takkkk..
dia terkurung dalam LAB kat tempat yang BERGETAH?.
err..tak juga??
kui kui kui..

apa apa lah..

tapi kalau nak tanya hal ehwal getah, boleh tanya Dr Sam!

sekian

7 comments:

kucingorengemok said...

2 je ke? bukan kena jawab sampai 10 ke? main tipu niii...!

DrSam said...

saya terimalah award tersebut walaupun badan masih bergetah sebab bermandi peluh balik dari masjid.

ashley said...

KOG,
Yang bagi award tak kata pun sampai sepuluh...
jadi aku bagi dua jer lah hobi aku!
ha ha ha

Dr sam,
tima kacihhh..sebab sudi.
he he

tasikmerah said...

uish. cepat gila akak buat. bagus betul la akak nih.... :)

ooo... setahun ko ngendap aku ye.... SETAHUN? gila lama tu kak! hahaha....

ada sapa ntah hr tu tanya. tasik utama tu dapat nama sempena nama ko ke tasek..? kikikiki....



.

ashley said...

TM,
he he he..

aku ngendap dari jauh..
melalui cikgooden punya blog..
tengok ko bersuka ria..

ha ha ha

risau pulak nak kaco!

kakpah said...

engkau dah buat dah? cepat nye. Aku nyer relek dulu lah. Saja buat2 dono keh..keh.. (sambil jeling kat TM)

ashley said...

Kak pah,
malas utang utang nii..
rasa tertunggak..
lagi cepat selesai, lagi sonang kepala aku..

lagipun kepala tengah perah pikir lagi acara untuk proposal esok..
skrip lakonan untuk kelas Kak yati sarip.
Dia nak yang WONDERPET tu...
aku suruh dia buat juga..esok compare..

he he he..
pastu dia suruh pangge rasid sibir ke, rosyam nor ke..
HA HA HA HA HA HA..
kut boleh berlakon jadi EXTRA!!

BTW,
malam esok adik bongsu saya akan berlakon kat di stadium melawati, Shah Alam...ada show Nasyid 4 gergasi!
he he he..
Dia mewakili budak UM jerrr..
buat pantomime..