Sunday, July 19, 2009

Teman nak berkabor kejap..

Salam,
Ish...jangan le marah teman yek..
Teman nak kabor benor benor ni.
Petang Sabtu kelmarin teman buat benda yang tak peghonah teman buat!
..aje nye ye!
Teman ngekor PAKWA teman nengok BOLA.
Wehhh..
MU lawan Harimau Malaysia.
Ape ke heiii nye....
Komer tak caya?
Itu tiket tu..
RM 58 sorang..
ITU yang MOGHAH sekali...
gayat teman lepak tingat 3
ha ha ha..
Bior BEBENOR?

Sesekali endak juga merasa nengok gelagat orang.
Apa ke hei nya nengok TIBI jer manjannnggg..


Tengok budak Muder ni..
semangat nyokong NEGARA sendiri TAU!!
orang lain pakei baju MEGHAH..dia ngangkat nama MALAYSIA!!
ye lerr..
keranaMU MALAYSIA..
haih..




Ini gambar yang teman boleh POKUS..
Udah sayup jer duduknya kat atas..
apa lah daya kamera teman yang kecik kenet ni..

I tell you..
Ape mende yang oghang soronok sangat dengan MU ni..
entah le..
aku tak paham bebenor..
well..
suka hati komer le yekk..

tapi yang pasti, sampai ghumah aku terjelepuk..
Penat..
jem
time jalan nak kuar..
pastu nak ke tempat parking pun boleh tahan jauhnya
jem..
kat jalanraya nak kuar stadium

yang agak LAPANG dan TENANG
kat surau POMPUAN
di sebelah stesen LRT..

ye la..
faham faham aje lah..

sekian.






12 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

Cis....apasal aku tak perasan..jika tak aku injak ja sari jadual aku balik kapong....

pegi tak khabor...sampai ati..

ashley said...

Cikgooden,
buat camno..
aku pun ngikut PAKWA..

ashley said...

kalau nak nengok, esok (ISNIN) ada game sekali lagi..MALAM!
8:30 pm ..kalau dah ada kat Bangi laaaa..

Tijah said...

aku pun x paham org yg fanatik bola nih. aku lebih suka tgk shaolin soccer. wakakaa...

kakpah said...

caya la ko. Atuk minat giler dengan MU ni. tapi nak pegi stadium tu kuderat dah tak de keh..keh..

Insyirah said...

Hari tu kebetulan saya lalu kat situ. Jalan jem tak hingat. Tengok orang...masyaALLLAH, berduyun-duyun masuk ke dalam stadium. Best ke? Pening saya nak bersesak dgn orang ramai mcm tu.

ashley said...

Tijah,
itu le pasei nyerr..
aku nengok kemain lagi demer excited...
aku biaser biaser aje..
IDAK le fanatik!

Kakpah,
Atuk kena tempah GRANDSTAND kalau tak nak terpenyek..idak pun menyamar jadi suku sakat WARTAWAN..dapat tempat special..PERIII lak tu!

ashley said...

Insyirah,
dah memang expect oghang ghamai..
...demer ghiuh ghendah seghonok bebenorr..aku idak ler..

tapi masa game,Malaysia boleh terobos gawang gol MU tu cam rasa bangga gak ngan pasukan kita..

YA lah..expect kena bantai 6-0 ke apa ker..

Nizam.Ariff said...

Kena bayar? tapi kat tiket tu tulis tempat duduk percuma (free seating)?... daaaa... (macam Patrick)


Alah, MU saja lepaskan gol tu sebab nak pancing org ramai datang ke stadium. untuk promosi... tunggu la nanti sebelum balik, dia belasah kaw-kaw punya... hahah

ashley said...

Hang toksah la dok buat inesen cam Patrick spongebob lak...

2nd goal Malaysia tu aku rasa MU punya BLUNDER! MU pun cam tergomam..

Kalau Malaysia kena bantai kaw kaw pun, tak heran sangat la..sebab memang kita expect MU untuk SHOW-OFF!!

Gurindam Jiwa said...

Ashley Maddock?

ashley said...

GJ,
siapa tu?

ash-short form nama sendiri diterbalikkan..
ley- saja tambah ikut suka.
mad- shotform bapa aku kan..
dock - hentam pi la apa pun..