Tuesday, November 10, 2009

3 in 1 last Sunday!

Salam,

Last sunday aku dan suami telah berjaya menjalankan 3 perkara dalam 1 hari.

1)Pergi ofis suami dan kosongkan satu rak dalam almarinya. Orang yang take over his place dah datang dan suami kena la bagi ruang kat dia untuk guna almari tu kan?
Hai...banyak juga la merega suami aku ni..
yang terpaksa di hangkut sikit sikit bawak balik rumah...
hmmmmm.....

2) Lepas habis angkut barang sikit tu, pi rumah rakan sebaya dia yang satu U kat dulu. Well..kawan ni dok kat Setiawangsa.

Ni la kawan dia tu..
rakan satu U..
sebaya tapi looks much older than my husband.
PIKIAG BANYAK NIH!!
dan........
.
.
.
.
.
tetiba aku jumpa Awek cun ni kat rumah tu juga..
Uiksssss siapa?
Yaaaa tak lain tak bukan si Lynn ni.
aku rasa sedara mara kawan suami aku tu.
Geng TOK SYED dan SERIPAH!!

Tapi aku segan silu la nak pi tangkap gambark ngan dia.
ha ha ha
3) Dah kenyang makan makan satay, bakso, kambing panggang di rumah kawan suami aku tuh....kami straight ke Putrajaya.
Beli barang sikit kat Mydin...
Dan laaaaaa ishhhh.....lepas tu tibai lagi ayark KELAPA seBIJIK ngan beehoon sup kat Ani SUP UTARA depan MYDIN, Putrajaya tuh!
Kambing panggang, Bakso ngan satay ayam tadi boh kat mana TAK TAU???
TSK TSK TSK....
sekian



4 comments:

Gurindam Jiwa said...

Kat Bangi pun ada Mydin.... MyMydin.

Chantek baju baru nih. Ada la nampak kewanitaan.

ashley said...

GJ,
Mymydin Bnagi dah pi tengok. Barang yang nak dibeli tak banyak kat situ..kena pi Putrajaya juga..besag sikit.

kewanitaannnnn?? macam kelakor le pulak..

ibusinga said...

ayarq kelapaq..
air nyior

ashley said...

ibusinga,
wahh ni dah macam nak berasimilasi ngan geng UTARA..
ngeh ngeh ngeh..