Friday, January 30, 2009

Seni tangannya..



Salam,

Bila nak buang buku buku anak yang bertimbun ni..terjumpa pulak seni tangan si Zainab ni waktu dia darjah 4. Taruk dalam blog lahhh..


6 comments:

DrSam said...

mula-mula ingat salah satu watak dalam wayang kulit. rupanya nukilan berseni siZainab. boleh framekan dan letak kat bilik tamu untuk tontonan semua.

kakpah said...

kakpah rasa zainab ni yang ada talent seni mnyeni ni kan. Dia yang buat cut and paste gambar rumah yang kat perdana tu kan. hmm.. jangan biarkan talent tu hilang. sayang...

ashley said...

So far dalam 9 anak saya yang ada ni, ada 3 yag ada bakat seni tangan ni. Mungkin turun dari opah belah abah diorang..

Yang berbakat seni tangan ni Kak Chah, Zainab ngan Husna.
Kak Chah ngan Zainab boleh melukis dan mewarna dengan baik. Husna pulak tulisan khat Jawi agak menarik juga..

Yang buat cut and paste tempohari tu Husna dan Zainab.Diorang yang selalu tolong saya bab bab nak melukis dan mewarna ni...SUKA SESANGAT. Pantang pelawa.

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

detail dan gigih.






.aku pun tak sedetail dan segigih ini. Jangan sia siakan bakat dorang ni kak!.

ashley said...

Cikgooden,
Tak tahu lah..seni ni terlalu subjektif..

Dr Sam,
Rumah ni susah bab bab frame ni. Err..jangan lupa sikecil double trouble berdua tu..

ashley said...
This comment has been removed by the author.