Friday, January 09, 2009

Ramai pulak yang nyambut hari lahirnya yek..


Salam..


Eh kenapa tetiba pulak ramai yang nyambut ulang tahun kelahiran ni?


Mula mula birthday aku...


pasti tu Cklah 1 Januari??
he he he..dekat setahun 'tua' dari aku! Tak leh pangge Cklah..kena pangge kak Melah.


Pastu adik aku 6 Januari..

Kak pah pulak 7 Januari...wah tetap anggun..walaupunnnnn

Pastu pulak semalam birthday DrSam..wahh..dekat sebaya jer dengan aku..


Tak lama lagi pulak birthday my hubby..hmmm..nak buat surprise mende ye?


7 comments:

xiiinam751 said...

hadiah yg kau nak bagi aku 1 Januari tu, kira hadiah tahun baru jelah.....hadiah bday aku kau beli lain sbb bday aku 2 Jan...

ashley said...

Oh ye ker..ingat kut nyambut bithday sama ngan nyambut tahun baru..maap yer..

kek kat atas untuk teman tersayang..
he he he

azza_irah said...

waaa...org 13 jan...selasa depan...hekhekkk...

DrSam said...

Hi sis,

just to say thank you for you nice greeting. at the same time want to wish you a happy belated birthday!

e-leeyana said...

salam kenal..

wahh bagus la kalau begitu..nanti, kalau ada kek lebih, hantar la ke uum..dah lama tak makan kek..asyik makan nasi bungkus je..huhuhu

ashley said...

Cklah,
nanti ko tunggu kat sekolah tau!!
aku alamatkan pada sekolah conbent teluk intan tuuu..

Kepada :
Cikgu melah bt Ustaz tak tahu..
( cikgu yang kena jaga toilet tahun ni mantan kamera woman sekolah ni..ex jaga majalah sekolah..yang adik beradiknya 10 orang),
Sek Men Conbent,
Teluk Intan..perak.( tanpa poskod)
tengok sampai ke tidak..

Azza,
Akak tak tau address..
kalau tidak, boleh dapat kek cekelat sebiji!

Dr sam,
Please share the cake with Cklah. I think she doesn't mind at all..

Smile ckLah...Seronok ngusik ko..
he he he.

(pssst...aku sayang kaki aku!!)

ashley said...

e-leyana,
nanti acik ashley( takkan nak bahasakan akak..hmm..) try contact Wlukman..
suruh dia bayar rega kek, akak belanja..
he he he..

dah kat UUM tu!