Friday, January 16, 2009

Buat seorang teman hidupku yang dah 42 tahun..

Salam....

Abang..
hari ulang tahun kelahiranmu ini, harapanku agar dirimu sihat dan ceria serta semoga umurmu mendapat keberkatan dari Allah...

dari..
isterimu yang tak tahu nak tulis apa..

4 comments:

GPI SKSV said...
This comment has been removed by the author.
GPI SKSV said...

Salam..

Kalau isterinya taktau nak tulis apa..
biarlah saya tulis apa-apa aja...


Buat Bro. A (bukan nama sebenar)
"Selamat Hari Lahir ke 42. Moga terus dilimpahkan rezeki dan rahmat dari NYA"

begitulah SMS yg saya hntr pada Bro. A sebentar tadi..

Sememangnya Bro A is among the best Bro.In.Law...

*Spoting :cth: ajak gi Stadium.. tgk bola.. Go Perak Go.. hehehe

*Alim : rumah pulak dekat surau.. sng..

*Inteligent: terutama dalam money matters..

*Friendly.. mudah di ajak sembang

*Understanding.. sgt memahami...

*Loving his only son n 8 doters

Thank you Allah for giving me such nice Bro In Law..

lukmanw@gmail.com said...

Eh! Eh! Hubby you sebaya dgn I. Dah tuanya myself ni!

Kirim salam kat hubby you.

Skrg ni "dengar suara isterinya" lebih dari dia.

Lukman

ashley said...

GPI SKSV,
(juga bukan blog sebenar)
..terima kasih kerana menjadi partner suamiku dalam sorakan 'Go Perak Go'

terima kasih lah kiranya dalam puji pujian yang MENGEMBANGKANnya lagi tu
..ha ha ha..

Lukman,
ye, kamu dan kami semua dah tua..
buat cam noooo..

bab suara tu..ianya datang dari pancaran monitor di screen laptop bukan dari aku..
ha ha h..