Saturday, January 24, 2009

Ini pula kenduri yang kedua..

Salam,
Selesai kenduri pertama, kami balik rumah untuk pick up anak anak yang lain.
Kenduri pertama hanya bawa anak sulong sahaja.
Solat zohor dulu..Dah azan time kami balik dari kenduri pertama.
Pastu....
Weng weng ..
Zooom zooomm..
masuk terowong smart!!
neng nong neng nong...
Sampailah kat Dewan Orang ramai..Au2..
KERAMAT!!
mana pengantin..
mana pengantin??


Ni sapa sibuk posing pulak ni??
Ish ish ish...Ni adik pengantin ngan anak pupu..
Single and available??
Ntah le...
Hani gelak bila aku habag nak masuk blog..
'Mak Ngah SIBER' depa pangge aku..

Ni pulak..
Ish ni pun anak pupu gak..
Tak available dah..
Tak lama lagi nak boleh anak sulong.
Ahak..bergelar OPAH le aku!!

Kat bawah ni lah pengantinnya..
Hmmm...siap suap suap kek..
Ambooooiii..



Ini pulak kakak sepupu aku yang bakal bergelar OPAH!!
The Only kakak sepupu belah abah yang aku ada.
Kak Mimah anak Pak Long.
Dia kata"Hang ni memang suka ambik gambark ka, Hida?'
he he he..ambik untuk BLOG.
Tak pa kan kak mimah...
Suruh si Hani cari dan tunjuk blog saya!!





Gambar kat atas ni pulak..Pak Su Din. Bergegas baru sampai dari Terengganu. LOGISTIK pilihanraya tempohari..
Sian... Polis hutan pun kena buat kerja pilihan raya.
Pak su, kalau demo, paksu kena pangge tak??
he he he...





Posing seorang yang dah bergelar ISTERI..





Ni mak pengantin!!
Seronok dapat menantu nuuu..
he he he




ISH yang sorang ni pulak?
Hang bila pulak Min?
he he he....
Single and available??
Posing untuk masuk blog kak Pupu pipitnya..

TERIMA KASIH SEMUA MEMBERI KERJASAMA PADA AKU YANG JADI PAPA RAZI TADI....
HE HE HE...
OH YE..Cenderahati, bunga telur dah dapat!!
dan kepada adik beradik sendiri..
sorry la aku sampai pukul 3..
Kan aku dah habag aku sampai pukui 3!
Buat cam nooooo...
SEKIAN










6 comments:

kak ina kl said...

salam..bestlah gi org kawin..tak yah masak..pastu malam makan maggi/nasi goreng...ini menu rumah akak kalau siang dah gi org kawin belah siang...tak kuasa nak masak...ponek...

ashley said...

Kak Ina,
Saya gi beli sup ekor jer..
he he he
beli jangan tak beli..ahah

DrSam said...

memang seronok kalau dapat banyak jemputan kawin. tapi kalau satu hari tu banyak tempat - pancit juga dibuatnya..

ashley said...

Dr Sam,
Pi mana yang buleh.jangan paksa diri..
Yang tak buleh tu, ziarah waktu lain..

2nd jemputan ni, jengok muka,minum ayag ngan ratah lauk jer. nasik tak sentuh dah...
tibai makan cukup cukup time kenduri yang first!

GPI SKSV said...

salam... blog ini akan dikunjungi oleh ramai sedara mara..
sebab ramai yang dok tanya.. apa alamat blog yg dok kata hebat sangat tu..
bla..bla..bla.. dot beloksepot.com.. hihihi...

ashley said...

GPI SKSV,
tak de mende nye yang hebat..
aku hanyalah seorang biasa yang tak punyai apa apa..
dan blogku ini pun hanyalah sekadar satu persinggahan sahaja.
come and go...