Saturday, January 10, 2009

'He lives in you..' said the wise baboon.

Salam..
Aku harap aku tidak menyinggung mana mana individu dalam gambar di bawah..kerana mereka datang dari rahim yang sama.. Aku juga berharap setiap patah perkataan yang aku pilih untuk tajuk di atas tu ( yang dipetik dari filem kartun kegemaran aku-The Lion King) akan memberi makna yang tersirat..

Mungkin ada yang tidak menggemari kartun itu..atau juga tidak betah untuk menontonnya..tapi kiranya aku ingin difahami, selamilah makna yang tersirat..

Aku SAYANG KALIAN semua..
Duduk dari kiri,
1) Din -adikku yang mahu ku sekeh tempohari
2) Siapa lagi kalau bukan aku..
3) Yong..kakak aku yang quite glemer..ha ha ha..(aku lak yang kena sekeh kang)
4) E-adikku yang low profile..
Berdiri kat belakang dari kiri,
1) Na- adik bongsuku.
2)Wi - adik selepas Din
3) Sha - adik selepas Wi
Yeah..inilah kami 7 beradik seibu sebapa!

2 comments:

GPI SKSV said...

salam. emm.. tak de komen pun. Bior la teman jd org pertama mengomen kat sini.

Sejak 'bertemu' blog ini.. teman pernah komen dalam beberapa posting.. sehinggakan owner blog ini mengugut utk menutup blog ini. (sehari sblm tahun baru)
lps itu, teman jd lah silent reader.

Apa-ape aje yg ashley tulis dlm blog ini.. tidak sedikit pun melunturkan kasih syg teman padanya.. sbgai seorang kakak yg baik hati.. pemurah.. 1001 sifat mahmudah lain yg ada padanya.

Di rumah ashley lah tmpt teman bkunjung setiap kali tiba nya weekend sms teman blajor dulu2..

Teman jg pernah menjadikan rumah ashley sbgai 'bilik sewa x berbayar' sms teman keroje kilang Ohta precision tahun 1996.

Bila teman bace semua post yg bkaitan sejarah hidup.. ade jg yg teman 'baru tahu'. Sbb mgkin masa tu teman masih kecik benor utk mngthui semua mslh duniawi.

Terima kasih kerana 'sekeh' teman dalam posting sblum ni..

Rajin2 lah berblog lagi.. Usah ditutup. Takde ruginya kita berbicara di alam maya ni. Semoga ikhuwah kita ber7 makin erat lebih erat dari iklan DIGI..

Ikhlas dari:
adik yg dok sebelah Ashley...

ashley said...

ha ha ha..
ingat kut adik teman yang teman nak sekeh ni nak merajuk dah..