Tuesday, March 31, 2009

Hari kelahiran dalam bulan March

Salam,


Hari ni kami di Perdana, buat sambutan birthday bulan March semasa waktu rehat.

Anak anak yag lahir dalam bulan March ini ada lima.


1. Daniel yang tepi sekali sebelah kiri.
2. Shamim yang kecil comel tu sebelah Daniel.
3. Fauzan ,anak yang hensem tengah tengah ni.
4. Nazihah, anak 5 tahun, the only girl dalam gambar ni.
5. Naufal, abang Nazihah yang sebelah kanan sekali.


Gambar bawah ni ialah Shamim bersama kek yang diberi oleh ibunya.
Cute kek tu..dan sedap rasanya.

Yang kat bawah ni pula ialah Nazihah dan Naufal.
Kek mereka besar dan enak..



Hah!! Ini cenderahati dari Daniel untuk cikgi cikgi tadikanya..
hohoho..kat kawan kawannya pun diberi tapi kecik jer la...




Yang kat bawah ni pula cenderahati dari Fauzan untuk rakan rakan perempuan.
Yang lelaki dapat BEN TEN..uhhhh bestnya!!


Cikgu bagi apa kat anak anak ni pulak..
he he he..
Cikgu jamu NASI GORENG jer le ye..
Okay??






3 comments:

Nizam.Ariff said...

Haa....? Takkan nasik goyeng je?
Mana masuk dengan kek. Kasi le hotdog ke, pizza ke... lepas tu, hantar le sikti kat kita di sini... hehehe

AZANI said...

nak citit kek tu cikgu..

ashley said...

Nizam,
tricknya ialah bagi anak anak tu makan nasi goreng kenyang kenyang dulu..
pastu baru keluarkan kek..
pastu time nak balik baru kasi hadiah..
sapa nakal takleh dapat hadiah.
jadi semua akan bebaik belaka!
....pakcik NIZAM kena kontrol kolestrol kan?
so..tengok je ler ye..

Azani,
..tak sempat nak simpan sepotong la..dah KHALAS..