Saturday, March 07, 2009

Macam ada yang tak kena jer..

Salam..
Cara aku ambik gambar ke yang salah?
Atau kepala aku ke yang senget?
Atau demer yang pasang mende ni yang senget?
Aku Musykil la?
Korang tengok sendiri peralatan mainan bebudak ni..
Sengaja demer pasang macam tu ke?
Atau sebab budak budak ni naik, mende ni jadi condong?
atau
kenapa agaknya?
tapi bila aku dengar sorang mak tu cakap
"eh eh..dah macam nak tumbang jer"
aku risau..
Mainan untuk kanak kanak ini adalah salah satu YANG TELAH TERPASANG di TAMAN TASIK CHEMPAKA, BANDAR BARU BANGI..
baru pasang jer ni..
tak de le lama sangat lagi..
???????


7 comments:

kakpah said...

memang senget pun.

Nizam.Ariff said...

eh, elok je tegak. tapi kena sengetkan PC dulu le.

Itu bukan saje permainan knk-knk tapi juga seni ekspresi...

arsaili said...

salam...happy women's day

NJ@goboklama said...

berat sangat? salah pasang? hiiii.... bahaya gak nih! :(

GPI SKSV said...

Salam...
Dunia semakin condong...

# psst.. kim slm kat brader baju biru (sudut kanan dlm pic tu)

pesan.. x jadi nak ajak tgk Sel-Prk last saturday.. eden gi melako bawa budak romb..

Prk kalah pulok tu... aduh.. sedih tol..

* Semua dah sihat ke? C.P Free ?

DrSam said...

atau memang orang yang buat tu masa pasang kepala senget sikit :)

ashley said...

Kak Pah,
Kira mata saya ni masih boleh pakai lagi laa...

Nizam,
Aku rasa segala galanya telah senget sekarang...ha ha ha

Arsaili,
happy women's day to you too
oooopss silap..you are a MAN!!
silap identiti!
(tersenget pulak pala ni)

NJ,
Tak tau la berat atau tidak..
Hopefully tak der MAK BEBUDAK yang naik bagi senget lagi mende tu..
he he he..

GPI SKSV,
Rumah kita orang masih tak free lagi dari CP..
KAK AISYAH, THE LAST WARRIOR PULAK KENA!!!baru semalam keluar dot dot dot..
IMAGINE!!
12/3/2009 SPM PUNYA result keluor, dia tersadai kat rumah. Hajat hati nak berjumpa kawan kawan..Doktor cakap unless dia nak sedekah virus CP ni, dia boleh la pergi dan peluk peluk kengkawan yang dapat result bagus tu..
SHE IS SOOOOO MURAM SEMURAM MURAMNYA..aduhai..

Dr sam,
ha ha ha..
tak tau siapa yang memasang dan siapa yang jadi Mandornya!