Sunday, March 22, 2009

Mereka dah bertolak..

Salam..
Dengan diiringi oleh seorang kakak sebagai peneman..
Juga UNOFFICIAL BODY GUARD yang tak de gaji..
Maka..Maryam telah bertolak ke Kuala Lipis hari ini...
ooooppppss jap jap...

Apasal BODY GUARD ni guling guling atas lantai??

Sah lah UNOFFICIAL..
kena tinggalllll....

Selamat menempuh hidup baru, Maryam..
Ummi iringi perjuanganmu di sana dengan doa

waaaaaa waaaaa nak ikuttttt....
he he he!

wassalamm






8 comments:

4 'so' bersaudara... said...

Selamat jalan kak maryam... kak aisyah.. tlg tengok2kan dorm dia tu.. mana bantalnya.. tilamnya.. hehehe

* Muhammad.. awat tak pi? kesiann...

# Eh, mcm tak pernah tengok kereta yg dinaiki itu??? kereta apa ya? Kereta kebal? Merc? atau... Honda? ahhh.. takkan grand livina...

ashley said...

4 bersaudara,
Ketika ini mereka baru sahaja selesai membaham ikan PATIN..

Muhammad hanya jadi official bodyguard sampai pintu pagar sahaja..Takut esok dia guling guling kat lantai dewan makan ke atau dewan besar ke..lagi haruuu.

takkan tak perasan?..
GEN2 la tuuu..

mountdweller said...

MRSM Kuala Lipis ye? Anak kedua saya pun di situ dulu. Agak pendalaman tetapi kondusif bagi pembelajaran.

Nizam.Ariff said...

Semoga dia berjaya...

NJ@goboklama said...

tak dapt bayangkn kalu hantar Arif ke boarding school,huhuu....

GPI SKSV said...

Lama dah takde posting baru ni..
Belum balik lagi ker rombongan ke Lipis tu...?

Sihat?

GPI SKSV said...

Lama dah takde posting baru ni..
Belum balik lagi ker rombongan ke Lipis tu...?

Sihat?

ashley said...

Mountdweller,
Welkam to my blog.
Oh ye ker..anak masih di situ atau dah habis belajar?

Nizam,
Thank you..InsyaAllah, doakanlah kejayaannya.

NJ,
Biasa jer..lambat laun kita semua akan menempuhi perpisahan.

SKSV,
Tak sempat nak menulis. banyak Kerojer..nak urus kemasukan 'U' kak Aisyah pulak.
Pastu ada sukan..kena urus pembelian hadiah hadiah dan sebagainya.