Sunday, April 05, 2009

Selesai satu BAB..

Salam,
Dah selesai sukan PASTI F4,Melor dan Seksyen 15.
Aku selaku tukang jaga hadiah, boleh tahan jugaberjemur..
Mengejar peserta untuk ambik hadiah ..
Hadiah mengejar peserta..
(sebab takut ada yang keriau tak dapat hadiah)

Segala makneka GAMBAR aku tak dapat nak ambik sebab YANG JADI CAMERA WOMANnya siapa lagi kalau bukan SI KAKPAH tuu..
Mungkin sekarang ni, dia tengah sesibuk meng 'update' gambar dalam blog BRO HEMI dia ataupun BLOG dia sendiri..
kui kui kui...

MINGGU DEPAN SUKAN AULAD PULAK!!
HOPEFULLY tak hujan macam hari ini..InsYALLAh..

psssttt..
hadiah 'REZEKI UNTUK SIAPA'..
no aku, suami dan anak yang jadi PETUGAS..NAIK NOMBOR..
MEMANG LE REZEKI..
alhamdulillahhhhhhh.....

sekian..(aku dah tak larat ni!! errr...psst esok BOLEH MONTENG SEKOLAH tak? he he he)

6 comments:

kakpah said...

Pandai le hang nak monteng. Senin minggu depan hang monteng le pas-puas.

AZANI said...

Tahniah dan Syabas kerana berjaya menguruskan temasya sukan.

Tijah said...

haa...kan dah kono marah mo pengetuo...hikhik!

Nizam.Ariff said...

Bukan ke kalau sukan hari minggu, seninnya cuti?

Kesian akak tak boleh monteng...

ashley said...

he he he..
terlupa la pulok aku bukan cigi kat sini...ingat kut boleh monteng!

ashley said...

Azani,
Tq

Tijah,
apo nak dikato..Pengetua tak dapat rebut ceelat..he he he

Nizam,
Tu la pasalnya..Lenguh lutut ngan sakit pinggang den ni hah.