Friday, April 10, 2009

Macam biasa kudengar nama nama itu..

Salam,

NOBISHA ( Norizan b Sharif), Dr Puad Zarkashi...hmmm macam biasa jer aku dengan demer demer ni...

OHHH apasal pulak aku tak kenal..
Hmmm mungkin demer ni geng grad US kut..
Mungkin waktu aku kat US demer ni ler yang dok berKHIDMAT dalam MISG.
Rasa rasa aku lerrr..
MUNGKIN sebab tu ler aku kenai..

demer demer tu ingat ke lagi nama ni, DR WAN MUHAMMAD HASNI?
Eh! mana pergi dia yer setelah ABRAR?
.
.
.
Mungkin ramai yang dah lupa...ye lah..Melayu MUDAH luperr..
apa apa lah..

dan..eh Mazidol, hang ingat aku dak?..alah... kan kita sekelas dulu..

he he he..

sekian.

4 comments:

alberangque said...

Terima Kasih kerana membuat link dengan blok saya. Terbaca blok ini ketika Najlaa (Cucu) sedang menangis. Biasalah budak kecil nangis. Sekian TK

ashley said...

Thank you for visiting my blog too..

Nizam.Ariff said...

Apsal akak teringat nama lelaki je tu? Mazidol yang 666 tu ke?

ashley said...

Nizam,
sebab aku kenal..

err mazidul tu..
ha ha ha..engkau tanya le mana mana insan yang LULUSAN kpp/itm (Indiana U program-first batch ngan second batch) pasti kenai le si Dol tu.
Aku lagi la teman sekelas English TOEFL 6 bulan. Duduk sebelah si Dol tu..letih melayan pot pet nya.

Dan lagi SKSV sekarang, ngajar sekolah lama dia..
Sekolah Kebangsaan Slim Village..he he he..
Perak!