Sunday, April 26, 2009

Family Day di Lukut

Salam,
Semalam dan hari ini aku berada di Lukut, Negeri sembilan .
Ada hari keluarga tempat kerja suami.
Relax relax minda bersama anak anak dan berkenalan dengan warga kerja suami.
Gambar di bawah ialah pemandangan sewaktu matahari hampir terbenam di sini semalam.
Gambar di bawah pula adalah gifts yang dibahagi bahagikan untuk anak anak staff.
he he he..
kalau anak anakku tak reti nak main, aku nak bawa pergi sekolah.
Instead of anak anak murid aku bertumbuk sesama sendiri..
BIORLE demer melepaskan geram kat punching bag tu..

Di bawah ni geng geng staff pompuan..okay okay..nama siapa naik!!
he he he..


Ish ish ish..hah apa lagi.. merayap puas puas cik mek!!
Aku tengok si Mawaddah berjalan di segenap penjuru.
SUKA HABIS!!




WELCOME TO GLORY BEACH RESORT...
LUKUT
25 and 26 of April 2009

okayyy..nak gi jalan jalan tepi pantai jap yerrr..

sekian dulu..






11 comments:

kakpah said...

aku ni orang nogori tapi tak pernah sampai lagi kat sini. Best ker... boleh aku bawak famili pulak.

ashley said...

kakpah,
kami ada acara menaikkan layang layang..kalau main layang layan tu best lerrr..pantainya tak berapa ada sangat sebab sebelah petang air pasang..
kalau aktiviti memancing mungkin okay!

4 'so' bersaudara... said...

emm.. kalo dari bangi tu semuanya dekat! Lukut la.. PD la... Londang la..
jeles nye...patut la Pak Lang pun nak dok sana...

Hanihana said...

Seronoknyer...cantik resort tu.

Nizam.Ariff said...

Nak itot... nak itot...

ashley said...

4 bersaudara,
Alaaa..kat Slim Village ada sungai. Ada dusun..boleh gak bersuka ria. Mandi manda. Ajak umi ngan abah pergi trolak.Ada hot water spring..dengar kata best gak..tak jauh ler tuuu.
Pergi tengok rusa pun boleh..
Tapi main ngan adababy kecik..pepandai le yerrrr..kakak kakak menjaganya..
he he he.

ashley said...

hanihana,
welcome to my blog..
cantik ker? biasa biasa jer..
tapi saya suka tengok laut.

Nizam,
nak itot? boleh..tak dak masalah...dok atas bumbung kereta ni!!

AZANI said...

cantik pandangan matahari terbenam tu.

ashley said...

thank you..just snap untuk suka suka ajer..

arsaili said...

salam..bestnya

ashley said...

arsaili,
lama tak dengar berita..
hopefully everything is fine down there