Monday, April 13, 2009

Aulad Perdana beri saingan hebat!

Salam,
kalau sesiapa tak baca blog Kakpah lagi (auladjannah.blogspot) gi le baca dulu..
Aku punya entry ni tambahan kepada LAPORAN SUKAN kakpah.
Dari persektif seorang guru di Aulad PERDANA.
BIASED??..mesti dah!!
Mestilah aku sokong habis habisan anak anak yang pakai baju PURPLE!
Aku sebenarnya memang bawa kamera tapi kamera aku tu lebih banyak tersimpan dalam beg dari digunakan..
Seperti biasa, kalau dah bertugas mengejar anak anak ke sana ke mari maka memang le tak sempat mengambil gambar.
Cekup anak sana, cari anak sini..
Ada kaki.
Mana boleh duduk diam setempat!
tempat lak STADIUM..
ikut suka hati demer jer..
kat bawah ni:-
AULAD PERDANA ...proud in their PURPLE SPORT ATTIRES!!
Anak murid kebanggaan aku!
ADI AIMAN ARIFF b SHAMSURI
aku dah agak dia boleh beat semua runners dari AULAD lain..
JUARA WEHH... lari pecut 6 tahun!!
lead jauh tinggalkan peserta lain..
walaupun kecil cilik..tapi power pecut dia mengkagumkan..
Here is another sprinter..
dapat 2nd place after Aiman.
Fauzan pun ada potensi.
Kalau badan dia stay lean and tall..
Insyallah..ada harapan sebab stail lari dia pun dah macam GOOD RUNNER
Tahun ni juga Perdana bagi saingan hebat acara tarik tali.
Walaupun NAIB JOHAN2009..kalah kepada MESRA
namun kami guru guru PERDANA tetap BANGGA!!
dan
errrrr..
errrrr..
akhir sekali ..kat bawah tu hadiah REZEKI TERPIJAK aku la...
alah sebenarnya aku taknak tau!! tapi...tapi...tapi..
hadiah hadiah tu tetap nak datang kat rumah aku..
so aku terima jer lah
keh keh keh...



sekian.



6 comments:

kakpah said...

wo.. nak tayang eh. Takper..takper.. sat lagi aku nak pi billion beli hamper yang lima ploh hengget punye he.he..

ashley said...

kakpah..
apakan DAYA ku..hadiah hadiah itu adalah QADA DAN QADAR...

he he he..
BELI SEMULA???>>>TAK ACIII!!!

AZANI said...

Vy dan kak pah dan juga Ashley
Tumpang lalu Vy,
komen sekali dalam blog you.
Satu soalan. Lepas penat lelah, tension bagai,agak agak nak buat lagi tak lain kali? Saya pasti kepuasan mengatasi segalanya bila sesuatu yang dirancang , menjadi dengan jayanya.Tahniah, Syabas!.

NJ@goboklama said...

Kak Ash,Adi Aiman tu bole digilap bakat jadi pelari pecut negara tu!

Bestkan kalu dpt hadiah? ;)

ashley said...

Azani,
ni acara tahunan..
InsyAallah tiap tiap tahun buat..
Tiap tiap tahun teruja menunggu!

NJ,
insyaAllah..memang ada gaya la....main bola pun pandai gelecek!

best dapat hadiah??
Itu sudah semestiNYA..he he he..

DrSam said...

Syabas kepada yang menang dan cuba lagi kepada yang tidak menang, jgn putus asa.

Kecil-kecil cili padi memang ada bakat jadi atlit negara nanti.