Sunday, April 05, 2009

Diajaknyer aku bersiar siar pulak...ish...


Salam..

Suami aku ni memang le baik..

Setelah aku dapat TIDOG seround lepas habis sukan Pasti tengahari tadi,
dan sebaik sahaja selesai zohor, diajaknya aku bersiar siar ke LUKUT..
Saja survey survey tempat untuk FAMILY DAY tempat kerja dia..
Lega sikit otak dan badan aku tengok laut..
Tenang jer..
Tak jadi aku nak MC esok..
he he he..
Ingat nak suruh KAKAK aku kirim MC
ha ha ha..
Tak pun minta MC dari kengkawan yang jadi doktor kat mana mana..
kui kui kui..
(alamak..pecah tembelang!!)
Gambar bawah adalah gambar kolam renang hotel..

So aku nak share korang..
pemandangan aku dan suami yang berdua duan di tepian laut ini.
Hmmmmm
Bila kita nak tidur kat sini bangggg...
smile..

7 comments:

AZANI said...

cantik,agak agaknya berapa charge semalam penginapan di sana tu?

Nizam.Ariff said...

Alaa... family day nanti ikut le, tidur le kat situ: tentu itu jawapannya....

ashley said...

Azani,
Errrr berapa yek..sebab kalau buat family day ni ada package so lain chargenyer..

Nizam..
Nantilah akak UPDATE kalau tiba masa dan ketikanyer nanti okay..
itu pun kalau sampai tempat tu lagi, InsyaAllah..

besi said...

wah2 seronok la akak dpt cuti2 malaysia....

DrSam said...

menarik juga nampak tempat tu. Chalet tengah laut tu kat mana ye? Kalau tsunami orait tak ;)

ashley said...

besi,
baru dalam perancangan...belum cuti cuti lagi!

DrSam,
that's exactly what my husband said to me..
aiseh.....kalau TSUNAMI...takyah chalet tengah laut, TENGAH bandar pun khalas...

ashley said...
This comment has been removed by the author.