Thursday, May 28, 2009

Cuti cuti Malaysia lagi..


Salam

Aiseh man..dah nak cuti pulak.
Agak agak nak ke mana ye?
Tidur kat sini pun cam bagus gak..

What'd you say?

13 comments:

tasikmerah said...

mana tu kak? he he.



.

ashley said...

mana mana laaa..he he..

Tijah said...

malasnyer nak kemana2 panas2 nih. dok umah layan ekon pun best kak...

ashley said...

Kiter jenjalan memalam..siang siang kita berendam..

cam hippo.

Nizam.Ariff said...

Macam istana....

kakpah said...

ko nak tido lam kolam tu ker

ashley said...

Nizam,
Istana hinggap orang..

kakpah,
aku berendam jer..tak pun sunbathing tepi kolam tu..
pakai bright yellow polka dot bikini..
ha ha ha..
bercahaya gitu..

Gurindam Jiwa said...

Nak tidur ni bukan kira hotel mana:

Panas terik di bulan puasa,
    Menjemur padi di sudut laman;
Tikar emas bantal suasa,
    Manakan sama sibantal lengan.

ashley said...

GJ,
dah bok keluag pantun tu..nak kena balas nih..
Isssh..memalam Jumaat tak tidog LAGI??
RUGIIII..

Jauh berjalan luas pandangan,
Pandangan indah alam semesta,
Selesa sungguh sibantal lengan,
Letak kepala terlolaplah mata...

he he he...

dah..pi tidog!

sangmentari said...

Salam ziarah dari kaherah. Pertama saya kali sampai di sini. Nice blog. sangat humour!

p/s Suka saya baca pantun kamu di atas ini.

AZANI said...

kalau rumah macam tu , mau kena pakai bibik satu agency,security guard satu mahmood security...sekejap kejap cari anak nyorok kat mana....

ashley said...

sangmentari,
blog akak (errr layakkah aku dipanggil akak?..boleh kut nuuu..adik bongsu aku pun beza 21 tahun ngan aku...ha ha ha..) ni tak lah humour sangat.

Bukan bertujuan untuk lelocon pun..tetapi sekadar melepaskan LOLAH..

Bior le blog blog lain yang mempunyai otak muda seperti adik untuk menda menda yang serius ye..

thank you for your visit...jauh norrr la dari kaherah.

ashley said...

azani,
ha ha ha..
boleh main aci nyorok..
ngan dayang dayang..
ngan bini bini..
(dah besar sangat rumah tu..mesti boleh lebih dari satu kan?)