Thursday, May 07, 2009

Animal planet..

Salam,
Anak siapakah itu?
Berani sungguh dia membelai belai Ular Sawo tu?
.
.
.
Ohhh..rupa rupanya anak buah ku sendiri..




Ini adalah sebahagian daripada latihan JATI DIRI yang telah diperkenalkan kepadanya bagi meneruskan cita citanya dalam bidang errrrr KAJI HAIWAN??
ye ker??

Aku sebenornya idak le tahu cita cita anak sedara aku ni. Tapi yang ini memang pantang nampak binatang. Rasa ingin tahunya membuak buak..
Okay takper.. takper..
Teruskan.

Dia sekarang kat sekolah di Putrajaya.
errrr sekolah apa?
ALAM SHAH?
entah lerrrr..

sekian.

10 comments:

AZANI said...

ada harapan jadi raja ular malaysia akan datang.

ashley said...

he he he..
Azani,
tapi bukan ULAU jer dia nak pegang..apa apa binatang yang boleh dibuat kajian..dia akan kelebek!

Tijah said...

mmm...mari test aku kak. segala jenis binatang aku brani pegang taw

*gamba je la

kakpah said...

ee... geligeleman aku. tengok pun aku dah takut.

ashley said...

Tijah,
Ulat BELUNCAS pun ko pakai
CHPOSTICK jerrr..
brutaalll konon!
wakaka..
buek malu orang kampung.

ashley said...

kakpah,
tak per...tak per...
teruskan bersama siput peliharaan kakpah tu..
itu pun kiranya dah salah satu cara mengenali alam fauna!
ngeh ngeh ngeh..

Nizam.Ariff said...

Ular tu dah lemas asyik kena ramas sana-ramas sini... ternoda... dia nak bunuh diri lepas ni kut... hehhee

ashley said...

Nizam..
ek eleh..ulor yang nak commit suicide tu yang ko letak dalam sangkor JAGAD!
Bagi lak makan friskie..

。◕‿◕。hamba Allah said...

cam knl je..
bukan adik ****** ke??
ha ha ha...
budak yg pling pntg tgk haiwan...

ashley said...

Eh..eh..tak perasan pulak hamba Allah sorang ni.
kenal ke budak tu?
kalau jumpa, kim salam ye kat dia..

Lupa lak nak culik sea eagle kat mini zoo tempohari, kalau tidak boleh kirim kat dia.