Tuesday, July 27, 2010

Orang pergi memalam...aku pergi siang!

Salam,

Orang yang suka men SNAP SNAP gambor datang tempat ni memalam. Sebab nak polish atau nak test skill. Aku datang siang siang... hahahahah..







Tapi kiranya dah sampai dah la ke tempat ni.
I-City, Shah Alam.
Siang???
.
.
.
Tak der mender...nak nak pula hari Ahad.
p/s lupa lak taruh identiti kat gambor gambor tu..hmmmm bior le..
sekian


9 comments:

tasekM said...

mak aiiiiii besornya cengkerikkkk....





.

Nizam.Ariff said...

Tak nak tanam sepokok dua ke?

kakpah said...

skill memang dah ada. weh.. anak aku si imah ada member photographer. aku nak belajaq kat dia. hang nak join tak!!!

ashley said...

TM,
cengkerik ke tu?
aku ingat kut belalang..wkakakaka

Nizam,
aku lupa bawak cangkul!

kakpah,
bila tu agak agaknya..

DrSinga said...

nak join jugak boleh kak pah??

ashley said...

DrSinga..
jommmm..jommm...jommm

en_me said...

cantik jugerr..

GPI SKSV said...

oo.. mcm ni ghopernya waktu siang...

ashley said...

en_me,
tak buleh lawan en me's photos!

GPI,
memalam lawa..
siang lawak!