Thursday, July 22, 2010

Dah siap pun..

Salam,
Akhirnya lukisan pensel aku yang hari tu aku pamerkan...siappppp juga..
Hujan hujan begini kalau dah tak da apa nak buat, best juga melukis dengan pensel ni. Walaupun aku bukannya tera.
Ada satu lagi yang dah siap. Nanti aku boh dan atu lagi in progress..Itu entah bila akan disiapkan, tengoklah nanti.
sekian..Njoythedrawing!

7 comments:

geraugebang said...

assalammualaikum....

pandainya melukis...kalau gerau, tekap pun gagal...

makcikkantin said...

salam singgah,

pandainya melukis, makcik draw straight line pun bengkok

Wan Sharif said...

A good hobby yang Ayoh Wang kurang pandai lakukan..
simpan baik baik lukisan lukisan ni.. mana tahu ..one day boleh jual ribu ribu.. kalau you dah jadi famous artist lah..
Ayoh Wang doakan InsyaALLAH..

ashley said...

geraugebang,
idak le pandai bebenorrr..

makcikkantin,
guna pembaris jadi le steret..heheh

ayoh wang,
sikit sikit buleh le..banyak banyak tak pandai!!

DrSam said...

memang cantik. saya suka lukisan pencil sebegini. Ada 'touch' dan 'feel' tersendiri. Nampak gayanya kena kembangkan bakat ni. Insyaallah semoga berjaya.

ashley said...

DrSam,
ho ho ho..aduhai..sebenarnya teramat malas sebab dulu dulu pernah diberi peluang untuk melukis secara professional tapi...hmm

ashley said...

DrSam,
ho ho ho..aduhai..sebenarnya teramat malas sebab dulu dulu pernah diberi peluang untuk melukis secara professional tapi...hmm