Friday, February 06, 2009

tak berjawab..

Salam,

Ada sms dikirim pada aku.
Bunyinya ' Cuti ni ada org nk mai umah.S'gol, tgk cik ___________'

malangnya sms tu tak dijawab..

sebab............tiada jawapan yang sesuai. Tak dapat memikirkan jawapan yang sesuai.

ha ha ha

5 comments:

Nizam.Ariff said...

Ada rancangan lain le tu...

ashley said...

SMS ini dikirim untuk information aku sahaja rasanya..
Aku pula tak tahu kedudukan CIK tuan empunya diri macam mana..
so...bior ler CIK tuan empunya diri yang jawab. Itu pun kalau dia nak jawab le..
( tapi kalau tak jawab.. kira OKAY LA TUUUU ha ha ha)

ashley said...

Oh ya..
Untuk pengetahuan umum lah kan..

Aku masih mempunyai 2 orang adik perempuan yang single...age around 1) 25+ 2)almost 21...

Tang single tu aku tau la..tang AVAILABLE tu aku TAK TAU!!

GPI SKSV said...

Salam.

as long as takde org masuk tanya.. hntr rombongan.. kiranya AVAILABLE la tu..

setakat kawan aje.. 1 dunia dia dok bkawan.. al-maklumlah.. dunia globalisasi.

atau nak tunggu rombongan dr Nigeria ka?? Nak kena 'sekeh' dgn bonda la. har har har..

ashley said...

Arakian dimaklumkan,
Tuan hamba adalah WALI BERDAULAT ..Titah perintah makbul!
Apa apa pun wali yang putuskan..Permaisuri kat S'gol sekadar orang tengah..Untuk rujukan dan restu.

adapun ..
patik sekadar pacal yang hina. tiada upaya berkata kata..
kata kata patik mungkin celupor bahkan patut di'LEPUK' sahaja..