Wednesday, February 25, 2009

Menjawab asignment dari Kak Pah..


Salam..

Ni kerja yang aku dapat dari kak Pah..

kerja ni kacang jer..he he he..


Instructions :-

Go to your photos folder in your computer

Go to the 6th folder of your photo

Go to the 6th picture in that folder

Put the picture on your blog and description of it.

Invite 6 friends to join the challenge

Link them in your blog and let them know they have been challenged.
Keterangan bagi gambar di atas ialah :
1) Kerja tangan aku dan rakan rakan pada bulan Disember 2008.
2)Mural yang masih separuh siap untuk dinding Aulad Perdana.
3) Geng yang tolong lukis dan warnakanya adalah aku, cikgu Aizazura yang kini masih dalam proses nak jadi Ustazah. Seterusnya si Nani, juga seorang bakal Ustazah, dah balik negerinya ke Kelantan. Turut serta dalam kerja MURAL ini ialah Kak Tie, Ina, Cikgu Yati yang waktu tu baru masuk dan Cikgu Wani. Tidak berkecuali yang datang menolong sekali sekala ialah anak anakku, Husna, Zainab, Aisyah dan Rahmah.
habis cerita..okay sapa nak kena ngan aku pulak ni?
Hmmmmmmmmmm
Panjang Hmmmmmmm tu...
1)Lukman...(since hang pun rajin ambik ambik gambr ni kan)
2)PerantauSepi ( ni pun rajin boh gambar dalam blog)
3)GPI SKSV (nah! ambik assignment ni)
4)4 bersaudara ( amacam anak sedara... boleh?)
5)mak Qaiyum..he he he.. ( lama tak dengar cerita..)
6)......oohhh ya.. MUHAJIRAH..( okay sila buat asignment dari achik!!)
he he he he....




5 comments:

kakpah said...

hehe.. asignmnt sonang yo.

PerantauSepi1306 said...

adoyaiiii kene jugak wat tugasan ;p
sib baik sempoiii.. baik cik puan ashley, akakn ku hantar tugasan ni segera ;D

Brahimnyior said...

Kak, nape yer, lelaki yang dah tua, perangainya macam orang muda?

Saya pun tak tau jawapannya, tapi saya harap saya bukan sebahagian daripada lelaki begitu.

Kata ompteh, life begin at 40's.. agaknya tu yang deme pegang..

Nik Ha said...

Tak perasan lak ada assignment..he..he..Nak report homework yg Qaiyum tampal tebalik tu..he..he..dia dgn penuh confident ckp cikgu suh tampal mcm tu.dah tunjuk ajar, pujuk2 tanak dgr gak sampai nangis nak tampal camtu. Last2 ummi give-up..he..he..tebalik2 lah asal nak tampal.esoknya boleh lak salahkan ummi,"ummi lah buat tu". Aduhai anakku..

ashley said...

salam,
Saya pun tak tahu lah juga kenapa si Qaiyum asyik terbalik ajer dalam kerja tampal menampal ni. Yang cerita 'Caterpillar' tempohari tu pun, yang 'upside-down caterpillar'tu kerja dia la tu..
Kerja penulisan yang lain lain okay jer..
Sekarang ni, dia dah semakin ceria la dalam kelas...tak la nak menangis sangat macam 4 tahun dulu.