Monday, February 16, 2009

Sabtu yang agak 'sengal'..ha ha ha...

Salam,
Sebenarnya aku tak tahu samada aku nak marah atau tidak..

Err..Mungkin tak le kut..
Cuma rasa nak menyekeh sesuatu sahaja...
smile..

Tapi Sabtu kelmarin agak menyengalkan..
Kenapa?
Hmmm...
My hubby tersayang kena pergi 'brain storming'. 'MERIBUTKAN OTAK' ha ha ha..
Aku tak tahu samada dia atau aku yang kena 'ribut'...he he he..

Lokasi pemerahan 'RIBUT OTAK' tu tak jauh dari Bangi. Kat Palm Garden jerr..Satu tempat dengan IOI resort dan Marriot Hotel ..lepas sikit dari susur Putrajaya kalau datang dari arah Bangi ni.

Aku tak pernah nak menjengah ke sana pun. Tak da hal aku nak ke sana. Lain la kalau suami aku ni jenis 'GOLFER'. Since he is not that type maka tempat yang ada padang ragut ni jarang jarang sekali lah kami sampai.


Suami aku ke sana mem'brain storming'. Yang aku pulak? Tak do koja..NGANGA weeehhh..

Demer korja dari pagi sampai petang. Aku pergi ke sana atas ajakan suami. Suami aku suruh pergi waktu petang. Ingat kut boleh le bercanda waktu malam..


EH! EH! sambung lagi 'BRAIN STORMING' nye sampai ke malam..


Bila aku tahu demer ada sessi lagi sambung sampai ke malam, aku kata kat suami aku..malas ler aku nak tunggu situ. Baik aku balik jer la..Rumah dekat.


Habis aku snap snap photo ni..merayau rayau seorang diri macam 'Zombie' maka aku pun balik.Chow..




Mujur aku reti nak bersedap sedapan lihat pemandangan sambil mengambil ngambil gambar. Kalau tidak mahu juga 'ribut topan'..ha ha ha..



So...habis lah cerita hari Sabtu yang agak 'sengal'..

Marah?..tak tak..aku kan jenis 'PENYABAR'. he he he...


Sekian.













2 comments:

kakpah said...

bio le sabtu yang sengal asalkan hang tak sengal hehe.. boring nye.

ashley said...

..nasib pemandangan indah..kalau tidak ngabih boreh jer pergi..