Friday, November 26, 2010

Kalau boring..

Salam,

Apa nak buat kalau boring?
Tak kisah la kalau disebabkan cuti dan terperap di rumah.
Atau pun boring sebab terpaksa mengadap kerja di ofis. ( bukan aku)
Atau boring sebab periksa dah habis dan tak dapat flight nak balik rumah lagi. ( ni mungkin anak aku )
Atau boring sebab TAK DER PAKWE DAN TAK BOLEH NAK BERGAYUT TELEFON!! ( of cos la bukan aku...aku DAH ADA PAKWE!!! haha )
Atau boring sebab terpaksa mengadap buku dan nampak subjek ADDMATH< KIMIA< BIOLOGI.
.
dan banyak la sebab musabab yang menyebabkan orang terhengguk hengguk keboringan!
.
.
HAi yaaaaa...aparah!
Allah bagi doploh 4 jam.
Isi la masa dengan sebaiknya.
.
.
...err kalau kat rumah, pi la masak ke, membersih dan buat SPRING CLEANING, cat mengecat?? takkan nak tunggu raya kan? menjahit..ha ha ha
kalau yang bujang tu elok la berlatih latih sikit kannnnnn...
Asah bakatttttt...
Jangan ngadap INTERNET JER.
Kalau kat luar rumah tu, tengok longkang.
Kalau ada reban ayam, sila bersihkan.
Kalau ada lembu kambing, sila jadi penternak yang berjaya.
Pengembala yang berwawasan ke haper ke...
.
.
Kalau yang kerja kat OPIS keBORINGan pulak macam mana?
Weiiii...
Ko jangan guna reta mender dan masa kat OPIS TU berchatting!!
hamboihhh...
Ini kemain lagi...
Buat OPIS macam mak bapak kita punya pulak.
Ada komputer, orang suruh buat kerja OPIS, dia ngadap BLOG la..ngadap FB laa..
Berchatting laaa.....
KARAN LETRIK TU ko guna UNTUK PESONAL matter, ada minta IZIN TAK?
AHAKKKKKSSS..
AYOOOOKKKK TAK TAIYOKKKKKK!!!
.
.
Wa tak mau camporrrr!

rasa boring kan entry ni?

Wa tak boring.


p/s wa sebenarnya baru naik dari kolam.....hehehe

sekian

4 comments:

Wan Sharif said...

Ok gak sesekali boring..atau cuba memboringkan diri..ha..ha

Aku said...

Kolam ikan?

DrSam said...

patut le tak boring...berkuak lentang kat kolam rupanya :)

ashley said...

wan sharif,
gi ngail kalau boring.

AKU,
jadi duyung..

DrSam,
cuti cuti Malaysia