Friday, January 28, 2011

Hepi Birth Gong!!

Salam,

Hari ni hari Jumaat kan?
28hb Januari 2011.

Maka pagi tadi semasa rehat datang la seorang ibu membawa kek birthday anaknya beserta mee goreng untuk dijamukan kepada kami.
Hah!! Hari ni kita orang di tadika ini telah mengadakan sedikit jamuan sambutan hari ulang tahun kelahiran untuk pelajar yang lahir dalam bulan Januari.
Maka bersedap sedapan la kami berjamu kek, mee goreng SPECIAL, agar agar santan dan sedikit kuih. Bulan ni tak ramai yang sambut birthday. Hanya 3 orang sahaja.
.
.
.
Eh..tak der ke yang bawa oren. Ye laaa..dah dekat Gong XI Fa Chai ni..
Kut kut nak boh lilin kat oren..sambut birthday?
Hehehe...
Cuba tengok gambar di atas tu!!
Kalau boh lilin kat oren cam gitu, ada ala ala bom tangan geng berani mati tak?
hahahahaha
.
.
Wahhhh..sebenarnya hari ni pun adalah merupakan birthday seseorang!
Cer teka..
Cuba tengok muko kakpah ari ni?
Pastu cubo tengok muka Atuk Faris pulok...
.
.
.
Ahaks!!
.
.
HEPI BIRTHDAY and GONG XI FA CHAI ATUK!
dah duo cucu hah!!

sekian

3 comments:

kakpah said...

haha.. gambar kek belum ambek sebab atuk belum balik keje.
dah nak isyak ni... dari siang tadi aku duk tenung kek tu...

AZANI said...

salam hidayatun
tak larat makan limau tangerine..lagi dah...dah berkotak kotak supllier hantar...

happy birthday atuk

ashley said...

Oooo kakpah, jangan atuk buek lupo dah laaa...
Alamat nanges la kek tu tidak disentuh...asyek renung je dari siang tadi!!

Azani,
sila pergi blog kakpah untuk ucap birthday kat Atuk faris..haha
blog Atuk takleh komen..
buleh baca jer!