Friday, January 21, 2011

Anda peminat?

Salam

Relek jer Pokcik pala dogol ni nengok oghe main kan?
Oghe main gapo dio nya?
Main tu la..
pukul pukul bulu aye..

Tapi demo jangan taghuh haghape dok oh..
Jange haghap Awe Kelate ni nok boie yang TERBAEK..
Jange sekali kali..
Kalu buleh dok payoh pukui gambo pon..
Wat abeh pitih!!

Dok payoh susoh payah la Pokcik weii haaaih..
Demo main macam dok make sebule..

Haih susoh payoh la Pokcik ambik gambo dari BEWAK VIEW ni..
.
.
.
tapi Hapiz...... hampehhhh!!!!!!


p/s
bagi yang tak berapa aware, sekarang sedang berlangsung di Stadium Bukit Jalil,
Badminton...Malaysia Open....
tapi kalau tak pi tengok pun, tak der le rugi mana.
Dok kat rumah tengok ASTRO pun boleh.
Rehat rehat..
nak lolap pun sonang!!



sekian

6 comments:

Aku said...

Live kat sana la tu ek?

ashley said...

LIVE!! but then balik dengan LOIIIIHHHH...

tasekM said...

rajin hang kak no...




.

ashley said...

TAS,
rajin sebab temankan abang ai!!

Gurindam Jiwa said...

Tak dok bau budu...

ashley said...

GJ,
haha..budu jatuh dalam sungai Peghak..teruih jadi tempoyak!