Saturday, January 30, 2010

Anak sedara Suami

Salam,

Hari ni nak kena pi visit adik suami kat Balakong. Dia dapat anak baru meaning that my hubby pun dapat anak sedara baru. Anak ni anak nombor tiga dia. Anak pompuan setelah dua berturut turut dapat lelaki.

Hmmm...hadiah tak beli lagi. Apa nak bagi? Apa lagi baju gaun kecik la..
PINK KALER!
Apasal kalau nak bagi hadiah kat baby girl jer mesti nak beli werena PINK?

Beli la kaler oren ke, purple ke, cokolat ke kan?
Tapi still berkenan kaler pink! HAIHHH..

Dah nak kena beredar dah nih.

Apa punya entry la...
membebel pagi pagi Thaipusam ni!
vel vel! vel vel!
Pstttt..wei hai tu agama diaorang la...
bukan aku punya.

Sorry..not mine.

sekian

9 comments:

ibusinga said...

belum jadik nenek sedara ??

ashley said...

ha ha..hmmm..tak tau le kut ada anak sepupu yang dah kahwin. rasanya dah ada kut.
kalau my husband tu dah ada dah tu...

AZANI said...

salam hidayatun,
kali ini mudah laluan saya.

biasa tu kalau dapat anak perempuan banyak barangan warna pink..

tasekM said...

pink nampak cantik je kan... tapi aku tak bulih pakai baju kaler pink la kak.... ntah kenapa pun aku tak tau.... haih...



.

Nizam.Ariff said...

Pink kaler perasa lemon.. sedap woo...

Hahaha... tahniah dapat anak sedara.

zafi said...

vel vel.. sedap irama tu! rindu plak.. hihhhhi :P how r u sis? sory la busy laaa kat sini... busy hibernate! :P

kak ina kl said...

salam..biasalah tu..lelaki biru..perempuan pink..
oooo gi jejalan kat langkawi rupernya..tentu banyak beli pinggan mangkuk..

ashley said...

azani,
kalau anak aku masa baby sampai nak termuntah beli warna pink..
helooo orang yang buat baju baby..kasi warna warni sikit boleh tak?

TM,
ko memang tak sesuai kaler pink..kalau biru langit/laut aku rasa, okay.

Nizam,
ko ni cakap pasai aper ni..kek ke baju?

zafi,
vel vel vel vel..nanti au nak cerita lah pasal vel vel ni..zaman masa aku dok Batu Gajah dulu.

kak ina,
tak beli banyak mana pun. Beli mangkuk jer 6 pieces ngan cawan.
lenkali kut boleh datang lagi ingat nak sambar gak la set 46 pieces!! ha ha

AISYAH SAIFULZAMAN said...

btul!! wat per nak sambut yg bukan kiter pnyer...?