Wednesday, January 06, 2010

Kes sabar menyabar..

Salam,

1) Aku tengok kelas kat Sek Men Keb Jalan 3 macam nak pecah wehhh...
SATU kelas yang bukan KAA ( Kelas Aliran AGAMA ) dah 70 orang murid.
Sikit hari lagi budak duduk kat siling!!
ha ha ha
Aku harap kat Aulad Perdana tak la melimpah macam tuhhh.
....wakakakakakakaka...
Kalau tidak, kena buka kelas kat atas ATAP!
Kelas awang awangan weiii.

2) Hari tu ada tetamu mai dok buat promosi kat rumah aku. Gedebang gedebung sembang SUNGUUHHHHHH sampai dekat pukul 12 malam. KUNUNNYA nak suruh jadi ahli.
Nak perambat pun, dia dok seronok buat promosi cari orang 'bawah'. Tapi dia tau dak yang kami ni tuan rumah nak masuk LENA?!!
Aku harap sesiapa jua yang berkunjung kat rumah sesiapa jua, FAHAM FAHAM LA KALAU DAH PUKUL 12 MALAM TU.
ORANG NAK MASUK TIDUR!!!
DAH MALAM!!
DAH LETIH! !!
ESOK NAK BANGUN AWAL, PERGI KERJA!!
TOKSAH LA MESORAT LAGI KA,
BERUSRAH LAGI KA,
BERSEMBANG LAGI KA...
TUAN RUMAH DAH MENGUAP DEKAT DOPLOH KALI PUN,
TAK FAHAM FAHAM LAGI????????!!!!!!!
he he he...

3) Kes sekolah...Haiya....alahai ibu, alahai bapa..
Dah tiga hari. Budak nangis sikit sikit tu takyah la dok bertenggek lagi kat dalam kelas. Cikgu cikgu pun rasa TAK COMFORTABLE.
ESOK AKU NAK TAMPAL KAT PINTU.
HARAP MAAF,
IBU BAPA TIDAK DIBENARKAN BERADA DI DALAM PREMIS TADIKA!!!

arahan....
errrr aku sendiri sebab b/p PUAN punya TADIKA yang demam dan ponteng kerja.....
ha ha ha ha

.
.
ngeh ngeh ngeh


pssstttt sila sabor banyak banyak!
ha ha

sekian

10 comments:

ibusinga said...

parti tapawe ke malam2???
sabar..........
tarik napas..hembusss...
tarik napas..hembussss...
tu lah..kalau ambik yang suara garau tu...kan senang dia halau...

kucingorengemok said...

promosi tu macam mana boleh lepas masuk in the 1st place? jemput diri sendiri ke? ish ish, kesian tuan rumah...

AZANI said...

salam hidayatun,
namapun MaLaM, buat malam malam...he he he.

alberangque said...

Assalam mu alaikum wr wbt
Kalau satu kelas Sekolah Menengah ada 70 murid, alamatlah guru kelas dan guru mengajar fening..fening. Pengetuanya juga patut buat bising, tambah kelaslah....
Bagaimana nak belajar kalau begitu ramai sekelas... Macam kat U tu lain lah 600 orang satu dewan kuliah.. Kot, kot sekolah itu dah naik taraf ke U dah....Maklumlah dekat dengan UKM.
Mak ayah yang duduk tunggu anak kat kelas tu ialah mak ayah yang terlebih sayang kepada anak... Tu yang jadi susah. Ingatkan kepada mak ayah macam tu buka sekolah sendiri. (Homeschooling)

Nizam.Ariff said...

Dia cari rezeki belah malam je kut... hahaha

lukmanw@gmail.com said...

Tulis besar-besar kat pintu pagar -

NO SALESMAN / NO SALESWOMAN dan sewaktu dengannya.

Lukman

tasekM said...

patut ko bentang toto depan depa. ha ha.



.

ashley said...

ibusinga,
ini kes cari pendapatan lebih walaupun dah kerja Fulltime.

KOG,
asal mula memang tetamu tetapi TUP TUP buat PROMOSI pulak...
tetamu 2-in-1!

Tijah said...

tu misti mlm tu. wakakkaa. saya niari tadi dapdat sms dr kawan laaaaamaaaaaaaa yg dah lost contact tiba2 ajak dtg umah.

apakah???

takotnyer...

ashley said...

Azani,
kut ye pun...jangan le sampai pukui dubelaih!
mata pun nak rehat gak...
tak larat la tuan rumah nak buat kopi pekat.

pak Usop,
ni dilema pak pak Pengetua sekolah harian..hmmmm

Nizam,
rezeki kumpul di malam hari?

Lukman,
macamana kalau orang tak mengaku dia salesman?
dia kata dia cuma promoter?
ha ha

TM,
sikit hari lagi aku nak buat cam tu laaa..
ha ha

Tijah,
aku pun cukup seram sejuk kalau kawan yang selama ini senyap sunyi TUP TUP terus jadi MESRA SEMACAM dan ajak datang rumah!!ha ha
ada udang sebalik mee...
pastu kalau tak beli barang they all, terus senyap balik!!!
ha ha ha